001 - Bader

Eerste voetbalkooi in De Ronde Venen


Geplaatst op: 19 december 2007
Met de onthulling van het bord met de spe(e)lregels en een schot door een papieren deur, werd zaterdag 15 december de eerste voetbalkooi in De Ronde Venen in gebruik genomen. Wethouder Jan van Breukelen en Maarten van der Greft, voorzitter van de Adviescommissie voor het Jeugd en Jongerenbeleid verrichtten de opening, waarna de eerste wedstrijdjes al werden gespeeld.

De officiële ingebruikname was de feestelijke afsluiting van een lange periode van voorbereiding om de kooi te realiseren. Het initiatief hiervoor kwam van de Adviescommissie voor het Jeugd- en Jonge-renbeleid. Zij hebben een enquête gehouden onder de jongeren in de gemeente. Het bleek dat een voetbalkooi een van de grote wensen van de jongeren was.

Het college van de gemeente De Ronde Venen heeft vervolgens de realisatie van de voetbalkooi opgenomen in het beleidsplan ‘’Samen Sterk … Met onze Inwoners’’. En sinds zaterdag kan de voetbalkooi daadwerkelijk gebruikt worden. Het beheer van de kooi is in handen van het jongerenwerk van het naastgelegen jongerencentrum AllRound.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste voetbalkooi in De Ronde Venen

Met de onthulling van het bord met de spe(e)lregels en een schot door een papieren deur, werd zaterdag 15 december de eerste voetbalkooi in De Ronde Venen in gebruik genomen. Wethouder Jan van Breukelen en Maarten van der Greft, voorzitter van de Adviescommissie voor het Jeugd en Jongerenbeleid verrichtten de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: