001 -Family

Informatieavond Amstelhoek verplaatst naar De Meijert


Geplaatst op: 19 december 2007
De informatieavond van het wijkcomité Amstelhoek in buurthuis Ons Streven is maandagavond vanwege de zeer grote belangstelling twee dagen uitgesteld.

In buurthuis Ons Streven mogen, in verband met brandveiligheid, maximaal 120 mensen aanwezig zijn. Maandagavond wilden bijna tweehonderd mensen de bijeenkomst bezoeken, waarna in verband met de veiligheid is besloten de avond af te gelasten en te verplaatsen naar woensdagavond 19 de-cember in De Meijert in Mijdrecht. De avond in De Meijert begint om 20.00 uur.

Om er voor te zorgen dat de inwoners uit Amstelhoek die de avond willen bezoeken, maar niet over eigen vervoer beschikken, toch naar De Meijert kunnen, rijdt er vanaf 19.00 uur een pendelbus tussen buurthuis Ons Streven en De Meijert aan de Dr. J. van der Haarlaan 6 in Mijdrecht. In verband met drukte wordt verzocht alleen van de bus gebruik te maken als men geen andere mogelijkheid heeft om naar De Meijert te gaan. Na afloop van de bijeenkomst pendelt de bus tussen De Meijert en Ons Stre-ven om de mensen weer naar huis te brengen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatieavond Amstelhoek verplaatst naar De Meijert

De informatieavond van het wijkcomité Amstelhoek in buurthuis Ons Streven is maandagavond vanwege de zeer grote belangstelling twee dagen uitgesteld. In buurthuis Ons Streven mogen, in verband met brandveiligheid, maximaal 120 mensen aanwezig zijn. Maandagavond wilden bijna tweehonderd mensen de bijeenkomst bezoeken, waarna in verband met de veiligheid is besloten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: