001 - Bader

Uitslag Rabobank competitie van 2007


Geplaatst op: 18 december 2007
Vrijdag 14 december was het een gezellige drukte tijdens de algemene leden vergadering van Paardensport vereniging Troje. Er waren zelf meer leden dan vorige vergadering en dat doet het bij ons bestuur erg goed. Tijdens deze vergadering werd ook de uitslag bekend gemaakt van de Rabobank competitie van 2007. De meeste winnaars hadden zelf al uitgerekend dat zij bij de prijs winnaars waren geëindigd dus deze waren natuurlijk bijna allemaal aanwezig.

Natuurlijk waren er ook weer heel mooie prijzen te verdienen gesponsord door de Rabobank zoals de Rabobank dekens en shabrakjes. Deze zijn heel graag gewild bij de deelnemers en alleen daarom doen er doorgaans veel mensen mee met de competitie. Maar helaas er kan per categorie maar een de winnaar zijn, die dan ook daadwerkelijk met de felbegeerde deken naar huis kan gaan. De derde prijzen werden gesponsord door Transportbedrijf P.j. de Dood

Deze had mooie bodywarmers en poloshirt laten borduren met het Troje logo . En ook deze prijzen werden enthousiast ontvangen.

Bij de paarden ruiters was Marja de Dood de gelukkige winnaar van de Rabobank deken

Bij de Ponyruiters was Danae v.d. Plas de gelukkige Rabobank deken winnaar Tweede werd Natascha Meier en zij kreeg het ook al zo fel begeerde sjabrak van de Rabobank

Derde werd Kirsten Prins en zij kreeg een mooie bodywarmer met het Troje logo

Bij de A/B ponyruiters ging de Rabobank deken naar Jade Degenkamp

Tweede werd Valarie v.d. Werf en zij kan haar pony verwennen met een mooi Rabobank sjabrakje. Derde werd Sophie v.d.Plas en ook zij kan pronken met een bodywarmer met Troje logo.

Dan de uitslag van het mennen. Bij de volwassen ging de Rabobank deken naar de eerste plaats winnaar Milou Scholten en tweede werd Wim v Bruggen Wim kreeg een mooi poloshirt met het Troje logo mee naar huis.

Bij de jonge menners ging de Rabobank deken naar de eerste plaats winnaar Denise Strubbe.

Meghan v Bruggen kreeg ook een mooie bodywarmer met het Troje logo en Danae v.d.Plas kreeg als derde prijs een mooi poloshirt met het Troje logo.

Nog even wachten tot de winter weer voorbij is en dan hoopt het bestuur en de wedstrijd commissie van Troje weer veel leden te ontmoeten tijdens de onderlinge competitie van 2008.

Ook heeft de club tijdens de vergadering de officiële wedstrijdruiters blij gemaakt met de mededeling dat er in het komende seizoen 4 officiële wedstrijden worden georganiseerd in zowel mennen en dressuur. Wil je meedoen aan deze wedstrijden kijk dan regelmatig op www.paardensportverenigingtroje.nl

Ook zin om aan te sluiten bij onze voor iedereen wat wils paardensport vereniging geef je dan snel op en kom 5 januari eens naar onze gezellige nieuwjaars receptie. Daar zijn dan heel veel leden aanwezig om gezellig met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. Tevens kan je dan meedoen aan onze grote nieuwjaar verloting.

Voor informatie kunt u terecht op onze website www.paardensportverenigingtroje.nl of bel naar ons secretariaat Thea Haak 0297- 264821.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitslag Rabobank competitie van 2007

Vrijdag 14 december was het een gezellige drukte tijdens de algemene leden vergadering van Paardensport vereniging Troje. Er waren zelf meer leden dan vorige vergadering en dat doet het bij ons bestuur erg goed. Tijdens deze vergadering werd ook de uitslag bekend gemaakt van de Rabobank competitie van 2007. De … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: