001 -Family

Scooterrijder gewond na aanrijding Ophelialaan / Hortsensiaplein Aalsmeer


Geplaatst op: 18 december 2007
Aalsmeer - Maandagavond rond 22.30 uur is een scooterrijder gewond geraakt op de Ophelialaan met de kruising Hortensiaplein in Aalsmeer.

Volgens een ooggetuige reed de bestuurder met hoge snelheid richting de N201, vanaf de N201 kwam een personenauto welke afsloeg richting het busstation. Vervolgens ontstond een aanrijding waarbij de scooterrijder gewond raakte aan zijn schouder.

Volgens een buurtbewoner moest het er weer eens van komen, er schijnen elke avond een aantal jongeren met opgevoerde bromfietsen heen en weer te rijden. De kruising Ophelialaan / Hortensiaplein is een beruchte kruising, al vele aanrijdingen hebben er plaats gevonden.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Scooterrijder gewond na aanrijding Ophelialaan / Hortsensiaplein Aalsmeer

Aalsmeer - Maandagavond rond 22.30 uur is een scooterrijder gewond geraakt op de Ophelialaan met de kruising Hortensiaplein in Aalsmeer.Volgens een ooggetuige reed de bestuurder met hoge snelheid richting de N201, vanaf de N201 kwam een personenauto welke afsloeg richting het busstation. Vervolgens ontstond een aanrijding waarbij de scooterrijder gewond … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: