001 -Family

Ronde Tafel helpt Stichting De Bovenlanden


Geplaatst op: 18 december 2007
Zaterdag 15 december 2007 heeft de Ronde Tafel 169 De Ronde Venen de handen uit de mouwen gestoken. Op een eiland aan de Gagelweg in Wilnis welke door de Stichting De Bovenlanden wordt gepacht werden door 10 Tafelaars samen met een aantal bestuursleden van de stichting diverse knotwilgen geknot. Hiermee wordt voorkomen dat de wilgen omwaaien en de beschoeiing van het eiland wordt beschadigd. Tevens werd een deel van de beschoeiing aangelegd. De gedane arbeid werd uiteindelijk beloond met een heerlijk kop erwtensoep in de schuur van een nabij gelegen boer.

De Stichting De Bovenlanden stelt zich tot doel: het veenweidelandschap te beschermen, met daarin de kenmerkende landschapselementen en de mensen bewust te maken van de waarde van dit landschap. De Nederlandsche Tafelronde 169 'De Ronde Venen' bestaat uit circa 20 leden tussen de 25 en 40 jaar. De vereniging bevordert onderlinge vriendschap, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Naast (internationale) vriendschap en persoonlijke ontplooiing is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk.

RT 169 De Ronde Venen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ronde Tafel helpt Stichting De Bovenlanden

Zaterdag 15 december 2007 heeft de Ronde Tafel 169 De Ronde Venen de handen uit de mouwen gestoken. Op een eiland aan de Gagelweg in Wilnis welke door de Stichting De Bovenlanden wordt gepacht werden door 10 Tafelaars samen met een aantal bestuursleden van de stichting diverse knotwilgen geknot. Hiermee … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: