001 -Family

HVM ME3 onverslagen najaarskampioen


Geplaatst op: 17 december 2007
Op zaterdag 15 december 2007 moest de laatste wedstrijd gespeeld worden tegen Strawberries uit Driehuis. Strawberries stond 1 punt achter HVM en aan deze wedstrijd was dan ook veel gelegen. Op het veld stonden ze strak van de spanning, maar ook bij de supporters van HVM was de spanning van hun gezicht af te lezen.

Om 09.30 uur klonk het fluitsignaal om de wedstrijd te beginnen. HVM ging direct in de aanval. Met Denise en Laura in de aanval en Annemarie die vanaf het middenveld aansloot, werd er al flink druk gezet. Het was dan ook snel 1 – 0 voor HVM. Strawberries kon zich hierna herpakken en kwam een aantal malen gevaarlijk voor het doel wat door Romy Brands werd verdedigd. Danthé en Esley die de verdediging vormden konden ook vele aanvallen afslaan. Strawberries kwam toch een aantal keer langs deze verdediging maar Romy Brands wist met veel inzet het doel schoon te houden. Na een wissel waarbij Noé en Romy Pannekoek in het veld kwamen was het al snel 3 – 0. Lange strakke ballen uit het achterveld, mooie passeerbewegingen en individuele acties maakte het, voor het grote aanstal supporters, een spannende maar ook zeer mooie wedstrijd om naar te kijken.

Tijdens de pauze werden er nog een paar mooie woorden gesproken door coach Simone en tijdens de tweede helft werd, door fantastisch inzet, de voorsprong alleen maar groter. De eindstand was dan ook 6 – 0. Hierna brak de feestvreugde los. “We zijn Kampioen” was een veel gehoorde kreet. Hierna kregen alle meiden een medaille en als klap op de vuurpijl ook nog eens een mooie beker. Deze beker was een initiatief van en werd aangeboden door de sponsoren. Dit zijn de vader van Danthé van Meubelstoffeerderij van Yperen uit Mijdrecht en de vader van Esley van cafetaria-lunchroom De Arkel uit Achterveld. Iedereen was het er over eens, de meiden hadden een geweldige vooruitgang geboekt, waren ze vorig jaar nog één van de laatste, dit jaar waren ze echte kampioenen.

Slechts 1 wedstrijd gelijk gespeeld en de rest allemaal gewonnen! Dit kwam natuurlijk door de inzet van de speelsters van ME3 maar zeker ook door de inzet van de coach Simone. Maar zeker niet op de laatste plaats door de trainster Abigail Zonneveld, die vele vrije uren heeft besteed aan deze meiden. Een van de mooiste dingen die ze hoorden is dat ze het volgende seizoen met z’n allen bij elkaar blijven spelen.

Op naar het volgende seizoen! Dit pakken ze ons niet meer af.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

HVM ME3 onverslagen najaarskampioen

Op zaterdag 15 december 2007 moest de laatste wedstrijd gespeeld worden tegen Strawberries uit Driehuis. Strawberries stond 1 punt achter HVM en aan deze wedstrijd was dan ook veel gelegen. Op het veld stonden ze strak van de spanning, maar ook bij de supporters van HVM was de spanning van … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: