001 -Family

Activiteiten voor kinderen rondom Kerstmis


Geplaatst op: 17 december 2007
De afgelopen weken zijn de kinderen van de Emmaüsparochie elke zondag bezig geweest met de voorbereiding op Kerstmis. In het adventproject hebben ze kennis gemaakt met de Profeet Jesaja, die ze elke zondag - als de grote mensen in de kerk waren – liet merken dat de oude verhalen ook voor kinderen iets te zeggen hebben, dat je dromen kunt laten uitkomen.

Op kerstavond maandag 24 december om 19.00 uur worden alle kinderen met hun ouders verwacht in de Speciale viering voor de kinderen in de Burght. Het kerstverhaal ,Het herderslied’ wordt uitgebeeld en kinderkoor Op-Maat zorgt voor de liederen

Ook kinderen die niet aan het Adventproject hebben deelgenomen zijn natuurlijk van harte welkom.

Op 2e kerstdag 26 december is er om 14.00 uur Kindje Wiegen in de Burght, waarbij er extra aandacht is voor de kleinsten en alle gelegenheid de Kerststal goed te bekijken. Kinderen mogen verkleed komen als herder, koning, engel enz.

De activiteiten rond Kerstmis worden afgesloten als we op zondag 6 januari in de kerk aan de Schans om 10.00 uur de Drie Koningen vieren. Wie van de kinderen dat wil mag verkleed als Koning naar de kerk komen. Na afloop eten we driekoningenbrood met daarin een noot verstopt.

Kortom, voldoende gelegenheid om met kinderen Kerstmis te vieren.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Activiteiten voor kinderen rondom Kerstmis

De afgelopen weken zijn de kinderen van de Emmaüsparochie elke zondag bezig geweest met de voorbereiding op Kerstmis. In het adventproject hebben ze kennis gemaakt met de Profeet Jesaja, die ze elke zondag - als de grote mensen in de kerk waren – liet merken dat de oude verhalen ook … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: