001 -Family

De Regenboog te gast bij kerstconcerten Ernst Daniël Smid


Geplaatst op: 17 december 2007
Kindermusicalkoor De Regenboog uit Mijdrecht was dit weekend te gast bij een serie van drie kerstconcerten die Ernst Daniël Smid gaf voor klanten van de Rabobank Delflanden en Nootdorp/Pijnacker. Temidden van een sfeervol kerstprogramma, waaraan naast de bekende bariton ook de sopraan Marjolein Latour, harpiste Yolanda Davids en het ballet van Elisabeth Timofeeff meewerkten, brachten de kinderen van De Regenboog een aantal kerstliederen ten gehore.

“Het is al enkele jaren een goede traditie om deze weken op een aantal plaatsen kerstliedjes te komen vertolken. Dat we nu de gelegenheid hadden om met Ernst Daniël Smid en andere gasten én een live orkest op te treden was wel een hele bijzondere ervaring”, aldus Mary Verlaan van Kindermusicalkoor De Regenboog. “Helemaal geweldig was, dat we twee van onze eigen kerstliedjes in het programma mochten brengen. Ook het orkest van Eric Vlasblom reageerde hier erg positief op en vond het leuk om tussen het traditionele repertoire ook nieuwe liedjes te horen.”

Na de drukke kerstperiode doet het koor op 18 januari 2008 nog mee aan de Korenjamboree van de Stichting Cultura en dan wordt het een aantal maanden hard oefenen om op 24 en 25 mei a.s. de musical Jungle Book op te voeren in Partycentrum De Meijert.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Regenboog te gast bij kerstconcerten Ernst Daniël Smid

Kindermusicalkoor De Regenboog uit Mijdrecht was dit weekend te gast bij een serie van drie kerstconcerten die Ernst Daniël Smid gaf voor klanten van de Rabobank Delflanden en Nootdorp/Pijnacker. Temidden van een sfeervol kerstprogramma, waaraan naast de bekende bariton ook de sopraan Marjolein Latour, harpiste Yolanda Davids en het ballet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: