Atlantis 2 verliest van Kios 2

Geplaatst op: 17 december 2007
De wedstrijd tussen KIOS 2 en Atlantis 2 zou een wedstrijd zijn waarin gestreden ging worden om de 3de plek op de ranglijst. Dat de ploegen aan elkaar gewaagd waren bleek al snel. Goed korfballend spel resulteerde in moeizaam creëren van echt uitgespeelde kansen. Hierdoor stond na 12 minuten spelen pas een 1-1 stand op het scorebord. Hierna ging het beide teams wat beter af en werden de juiste mensen gezocht in het spel. Na een kleine voorsprong van 2 punten voor Atlantis kwam Kios al snel weer op gelijke hoogte. Na deze stand bleef de wedstrijd gelijk opgaan. De ruststand was uiteindelijk 6-5 in het nadeel van Atlantis.

Het beeld van de eerste helft werd na rust opnieuw neergezet. 2 teams die deze wedstrijd niet wilde verliezen. Tot 8-8 ging het nog steeds gelijk op, hierna was Kios de ploeg die een klein gat kon slaan in de score. Met 10-8 op het scorebord en nog 10 minuten te spelen werden de wissels van Atlantis (Barry van der Waa en Mirjam Gortenmulder) in de ploeg gebracht voor een schep nieuwe energie. Dit bleek te helpen want niet veel later werd de marge weer verkleind naar 1 doelpunt. In de slotfase van de wedstrijd wist Kios nog 1 maal te scoren en hierdoor de overwinning binnen te halen. Hierdoor komt het door Pimentel Fastners gesponsorde team van Atlantis op een 4de plek op de ranglijst. Scoreverloop van de wedstrijd: Jimmy de Koning (3) Auke van der Zijden (1), Arjen Markus (1),Wilma Kranenburg (1), Inge van Moort (1), Barry van der Waa (1), Peter van der Wel (1)

De volgende wedstrijd van het seizoen zal pas in het nieuwe jaar zijn. Op zaterdag 5 januari zal er op bezoek gegaan worden bij de koploper TOP.

De wedstrijd tussen KIOS 2 en Atlantis 2 zou een wedstrijd zijn waarin gestreden ging worden om de 3de plek op de ranglijst. Dat de ploegen aan elkaar gewaagd waren bleek al snel. Goed korfballend spel resulteerde in moeizaam creëren van echt uitgespeelde kansen. Hierdoor stond na 12 minuten spelen … Lees meer »