001 -Family

De Buurtbus naar Breukelen zoekt chauffeurs


Geplaatst op: 17 december 2007
Sinds december 2006 kunnen passagiers met de Buurtbus naar Breukelen, en ook vanuit Breukelen-Markt of Breukelen-Station naar Vinkeveen of Mijdrecht en zelfs naar Uithoorn.

Dit gebeurt met de Buurtbus, Lijn 226 van Uithoorn-busstation, via De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwer ter Aa naar Breukelen–Markt en vice-versa.

In het afgelopen jaar is het aantal reizigers meer dan verdubbeld. Waren er in 2006 nog 4.764 passagiers, in het afgelopen verenigingsjaar is deze 10.536.

De afgelopen maanden vervoert De Buurtbus al meer dan 1.000 passagiers per maand en dit wordt uitgevoerd door de inzet van 43 vrijwilligers.

Ook op de laatste ledenvergadering was de concessie-manager van de BBA, regio Noordwest-Utrecht, vol lof over zoveel inzet en een sluitend rooster.

Door de toename van het aantal passagiers is het chauffeur zijn op de Buurtbus een zinvolle job. De Buurtbus zoekt nog enkele nieuwe chauffeurvrijwilligers. Bent u in het bezit van rijbewijs B of B-E, dan zijn er na een medische keuring en een proefrit voor de chauffeurs diensten mogelijk van maximaal 4 uur per dagdeel. In overleg met u wordt vastgesteld wanneer u kunt, en, wanneer u wilt rijden.

De Buurtbus is er voor de passagiers op de werkdagen van 7.15 – 18.45 met twee bussen in een uurdienst. Op zaterdag van 9.15 – 16.45 in een twee-uur dienst. Voor reizigerinformatie: www.ov9292.nl.

Voor informatie en aanmelding bij vereniging De Buurtbus is contact op te nemen met de coördinator dienstrooster, Wim Bos. Email: wim_bos@planet.nl of tel. 0297-283727.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Buurtbus naar Breukelen zoekt chauffeurs

Sinds december 2006 kunnen passagiers met de Buurtbus naar Breukelen, en ook vanuit Breukelen-Markt of Breukelen-Station naar Vinkeveen of Mijdrecht en zelfs naar Uithoorn. Dit gebeurt met de Buurtbus, Lijn 226 van Uithoorn-busstation, via De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Nieuwer ter Aa naar Breukelen–Markt en vice-versa. In het afgelopen jaar is … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: