001 -Family

Binnenbrand woning Brasemstraat Aalsmeer


Geplaatst op: 15 december 2007
Aalsmeer - Vrijdagavond omstreeks 22.10 uur werden de vrijwilligers van de Aalsmeerse brandweer opgepiept voor een binnenbrand in een woning in de Brasemstraat (nieuwbouwwijk Oost).

Omdat de verkeerssituatie in de wijk per dag verschillend is (in verband met nieuwbouw werkzaamheden) is er besloten om met twee tankautospuiten en de Officier van Dienst ter plaatse te gaan. Ter plaatse bleek er een schoorsteen / uitlaatpijp van de openhaard een stuk boeideel te hebben aangestraald, waardoor er een stuk van de aanbouw in brand stond.

Volgens buurtbewoners zou de openhaard vanavond voor het eerst gebrand hebben. Omdat te voorkomen dat de brand verder zou gaan in het dak van de aanbouw is besloten om een stuk van de aanbouw open te breken en af te blussen. Hierna kon de brandweer weer retour kazerne.

Foto's: Branweeraalsmeer.web-log.nl & Edwin van Willegen

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Brandweeraalsmeer.web-log.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Binnenbrand woning Brasemstraat Aalsmeer

Aalsmeer - Vrijdagavond omstreeks 22.10 uur werden de vrijwilligers van de Aalsmeerse brandweer opgepiept voor een binnenbrand in een woning in de Brasemstraat (nieuwbouwwijk Oost). Omdat de verkeerssituatie in de wijk per dag verschillend is (in verband met nieuwbouw werkzaamheden) is er besloten om met twee tankautospuiten en de Officier van Dienst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: