001 -Family

Argon-actie voor inloophuis succesvol afgerond


Geplaatst op: 14 december 2007
De Stichting Topsport Argon heeft deze week een cheque van 10.000 euro overhandigd aan Inloophuis ’t Anker. Het bedrag is het resultaat van een in september gestarte actie om het inloophuis een steuntje in de rug te geven. Spelers van de Zondag 1-selectie, technische staf en begeleiders van Argon hebben bij diverse bedrijven werkzaamheden verricht. De vergoeding daarvoor komt geheel ten goede aan Inloophuis ’t Anker. Maar liefst 20 bedrijven hebben een Argonaut in hun bedrijf ´opgesteld´. Daarmee mag de actie bijzonder succesvol worden genoemd.

Chris Snijder, voorzitter van Stichting Topsport Argon en initiatiefnemer van de actie, reikte aan voorzitter Chris Gispen van Inloophuis ’t Anker de symbolische cheque uit. “Hieruit blijkt maar weer dat Argon méér is dan voetbal alleen. Toen we het idee voor deze actie lanceerden, schaarde iedereen er zich onmiddellijk achter. Het resultaat bewijst dat het niet bij toezeggingen alleen in gebleven.”

Aanvoerder Frank Verlaan van de Zondag-1 selectie beaamt het enthousiasme binnen Argon: “We hebben binnen Argon ook een aantal vrienden verloren aan de ziekte kanker, en begrijpen daardoor des te meer hoe belangrijk het werk van het inloophuis is. We hopen hiermee echt een steuntje in de rug te hebben gegeven.” Voorzitter Chris Gispen sprak van “méér dan een steuntje”. “Wij krijgen geen subsidie en zijn dus volledig afhankelijk van donaties en initiatieven zoals deze actie. Jullie hebben ons hiermee geweldig geholpen.”

Bedrijfsleven
Maar liefst 20 bedrijven hebben zich achter de actie geschaard door voor één dag een speler of staflid van Argon in hun bedrijf op te stellen. Zij verrichtten die dag diverse werkzaamheden, variërend van het verkopen van de bekende HEMA-worst, grond- en riool-werkzaamheden, PR-activiteiten, of het masseren van medewerkers tot en met het verkopen van keukens. De volgende bedrijven namen deel aan de actie: Autobedrijf Vermeij, Bouwbedrijf Midreth, BvCM Tailor Made Credit Management, Den Ouden Binnen, Duo Sports, Eron Communicatie, Facta Non Verba, Fronik Infra, Gemeente De Ronde Venen, Gerrijn, Hema, Intermat, Invisible Organizing, Lübke Schoonmaak & Glasbewassing, Rabobank Veenstromen, Schadenet Kranenburg, Veenlanden College, Van Vuuren Schilderwerken, Van Zuijlen en Zn.

Inloophuis ´t Anker is een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten. In een beschutte omgeving krijgen gasten van 't Anker de gelegenheid om door middel van lotgenotencontact en diverse activiteiten weer even op adem te komen.

Inloophuis ´t Anker is financieel volledig afhankelijk van sponsors, giften en donaties.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Argon-actie voor inloophuis succesvol afgerond

De Stichting Topsport Argon heeft deze week een cheque van 10.000 euro overhandigd aan Inloophuis ’t Anker. Het bedrag is het resultaat van een in september gestarte actie om het inloophuis een steuntje in de rug te geven. Spelers van de Zondag 1-selectie, technische staf en begeleiders van Argon hebben … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: