001 -Family

Gerard Joling lanceert Vuurwerkpakket bij De Huifkar


Geplaatst op: 17 december 2007
De populariteit van Gerard kent momenteel geen grenzen. Hij bestormde de afgelopen maanden de nationale hitlijsten met de megahits ‘Maak me Gek’ en ‘Blijf bij Mij’ met Andre Hazes, waarmee hij maar liefst twee Nummer 1 hitnoteringen wist te behalen.

Momenteel stijgende in de lijsten de nieuwe singel “Maar vanavond” maar ook zijn nieuwe album-CD prijkte in alle albumlijsten op de eerste plaats. De afgelopen jaren zijn een opeenstapeling van successen, waardoor jong en oud de entertainer Gerard Joling in hun hart hebben gesloten. Natuurlijk vanwege het grote succes met de Toppers in Concert: dit jaar voor het derde jaar op rij! Zelfs zes avonden lang in een volledig uitverkochte Amsterdam Arena. Met het ongekende TV succes van de series van ‘Over de Vloer’ wist hij een grote populariteit op te bouwen bij de jeugd. Als presentator van de kijkcijferkanonnen ‘Sterren Dansen op het IJs’ en ‘So you wanna be a Popstar’ maakte Nederland kennis met een heel andere kant van deze veelzijdige entertainer.

Als klap op de vuurpijl is er nu bij De Huifkar een ‘Maak me Gek Superrr Vuurwerkpakket’ van Gerard Joling.

“Toen ik hoorde van het idee om een eigen vuurwerkpakket te krijgen dacht ik eerst nog aan een grapje maar inmiddels is er een hilarisch pakket ontworpen. In het pakket zit een originele “Maak me Gek” badhanddoek, een Gerard Joling kalenderposter, stralende sterretjes, 4 x 12 Shots vuurwerkpotten en 8 sissende vuurpijlen!” aldus Gerard.

De vuurwerkliefhebber vindt het te gek dat zijn naam aan dit siervuurwerkpakket is verbonden. “Wie kan nu zeggen dat ’ie zichzelf kan afschieten?”

Bestel het Maak me Gek Superrr Vuurwerkpakket nu, klik hier.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: De Huifkar

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gerard Joling lanceert Vuurwerkpakket bij De Huifkar

De populariteit van Gerard kent momenteel geen grenzen. Hij bestormde de afgelopen maanden de nationale hitlijsten met de megahits ‘Maak me Gek’ en ‘Blijf bij Mij’ met Andre Hazes, waarmee hij maar liefst twee Nummer 1 hitnoteringen wist te behalen. Momenteel stijgende in de lijsten de nieuwe singel “Maar vanavond” … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: