001 -Family

Rotaract schenkt opbrengst Snow Fever aan het goede doel!


Geplaatst op: 13 december 2007
Rotaract Club Aalsmeer-Mijdrecht-Uithoorn (AMU) is een club voor actieve en ondernemende jongeren uit de regio Amstelland en De Ronde Venen. Regelmatig nemen zij het initiatief om geld in te zamelen voor het goede doel. Op zaterdag 27 oktober organiseerde de club een feestavond in De Meijert in Mijdrecht. De opbrengst van het feest - met de naam Snow Fever en het thema Koel - is inmiddels geteld en komt op een totaalbedrag van maar liefst 1.500 euro. Dit bedrag wordt geschonken aan ontwikkelingsorganisatie Cordaid.

Snow Fever trok bijna 250 bezoekers naar De Meijert. Naast een DJ , een opzwepende dansvoorstelling en live band is tevens een loterij gehouden. De hoofdprijs van de loterij, een wintersportvakantie aangeboden door Husk, is goed terecht gekomen. De winnaar, Rutger v/d Velden uit Mijdrecht, was juist van plan een wintersport te gaan boeken en daarom aangenaam verrast met zijn prijs!

De opbrengst Snow Fever komt ten goede van het Programma Microfinanciering waar Cordaid zich voor inzet. Cordaid is een Nederlandse organisatie die zich richt op het verlenen van noodhulp, bestrijden van armoede, maatschappijopbouw en het beïnvloeden van beleid. Een microkrediet is een lening van vaak nog geen paar honderd euro die wordt toegekend aan kleine ondernemers in ontwikkelingslanden. Omdat zij vaak geen onderpand of vast inkomen hebben, kunnen zij niet terecht bij gewone banken. Een microkrediet geeft deze mensen de mogelijkheid te investeren in bijvoorbeeld een machine of winkelpandje, om zo een stabiele toekomst op te bouwen.

De leden van Rotaract AMU bedanken alle bezoekers voor het kopen van een entreekaart en hopen bij de volgende activiteit weer op uw deelname. Ook de sponsoren die deze fantastische opbrengst mede hebben mogelijk gemaakt; Husk, No Excess, Joke Besancon, G. Raggers & Zn. Bv, Flowers4People, ING Bank, Vakantie Makelaar, Vida Makelaars, Architektenbureau H.W. van der Laan, Modehuis van Yperen BV, Rijn Architecten BNA en Rotary Club AMU, worden hartelijk bedankt voor de bijdrage.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rotaract schenkt opbrengst Snow Fever aan het goede doel!

Rotaract Club Aalsmeer-Mijdrecht-Uithoorn (AMU) is een club voor actieve en ondernemende jongeren uit de regio Amstelland en De Ronde Venen. Regelmatig nemen zij het initiatief om geld in te zamelen voor het goede doel. Op zaterdag 27 oktober organiseerde de club een feestavond in De Meijert in Mijdrecht. De opbrengst … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: