001 -Family

Lama’s in De Ronde Venen


Geplaatst op: 13 december 2007
Voor tieners van 12 tot 16 jaar organiseert Stichting Leefbaarheid een cursus ImprovisatieToneel. Lig je helemaal dubbel van de Lama’s? Heb je fantasie en houd je van lachen? Dan is deze cursus iets voor jou!

De cursus start in januari in Wilnis bij voldoende aanmeldingen. In 10 lessen op de maandagavond kun je kennismaken met deze vorm van toneelspelen. De cursus wordt gegeven door Astrid Millenaar van De Speltuin.

Bij ImprovisatieToneel maak je met elkaar een toneelspel of sketch zonder van te voren te overleggen. Soms weten de spelers wel wie ze zijn, waar ze zijn en wat er aan de hand is. Door goed naar elkaar te kijken en te luisteren, en door goed op elkaar te reageren, bepalen de spelers met elkaar waar hun spel over gaat.

Het improviseren wordt stapsgewijs geleerd. Je leert onder andere gebruik te maken van je stem, je mimiek en energie.

Er is bij deze vorm van toneel veel aandacht voor het groepsproces en de samenwerking onderling. Maar bovenal wordt er bij ImprovisatieToneel heel veel gelachen!

Meedoen met deze cursus? Het kost € 70 voor 10 lessen van een uur. Je kunt je opgeven bij Stichting Leefbaarheid De Ronde Venen via telefoonnummer 0297 230 280.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lama’s in De Ronde Venen

Voor tieners van 12 tot 16 jaar organiseert Stichting Leefbaarheid een cursus ImprovisatieToneel. Lig je helemaal dubbel van de Lama’s? Heb je fantasie en houd je van lachen? Dan is deze cursus iets voor jou! De cursus start in januari in Wilnis bij voldoende aanmeldingen. In 10 lessen op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: