001 -Family

Jeugdkerkdienst in De Wegwijzer


Geplaatst op: 13 december 2007
In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'De Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, is op zondag 16 december een jeugddienst. De middagdienst die om 17:00 uur begint is gericht op de jeugd vanaf 12 jaar. Ook jongeren die misschien al jaren niet meer naar de kerk gaan, zijn van harte welkom, en vrienden of vriendinnen mogen natuurlijk ook komen. De woorden in de preek zijn eenvoudig gehouden, zodat het voor iedereen begrijpelijk is.

De Christelijke Gereformeerde Jongeren Organisatie(CGJO) werkt ieder jaar een thema uit. Het thema voor seizoen 2007/2008 is 'Fingerprints'. Het tweede subthema “Geloven doe je niet alleen! Over….samenzijn in de kerk” zal in de middagdienst door dominee Weststrate uitgewerkt worden.

Hij kijkt vanuit Handelingen 2 naar de eerste gemeente (in de eerste eeuw). Wat betekent dit voor mensen die in de 21-ste eeuw leven?

Soms wordt er wel eens door iemand gezegd: "Ik geloof wel maar daar heb ik de kerk niet voor nodig", maar is dat wel zo? Deze, en nog andere vragen, worden door dominee Weststrate uitgewerkt in de dienst.

Na de dienst is er koffie of thee in verenigingsgebouw ‘’t Kruispunt’. Er is gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan over de dienst.

Zie voor meer info ook de ‘Nieuws’-rubriek op www.CGKMijdrecht.nl.  

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jeugdkerkdienst in De Wegwijzer

In de Christelijke Gereformeerde Kerk 'De Wegwijzer', Koningin Julianalaan 22, is op zondag 16 december een jeugddienst. De middagdienst die om 17:00 uur begint is gericht op de jeugd vanaf 12 jaar. Ook jongeren die misschien al jaren niet meer naar de kerk gaan, zijn van harte welkom, en vrienden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: