001 -Family

Gemeente sluit convenant met Dierenbescherming over opvang zwerfdieren


Geplaatst op: 11 december 2007
Het college van B en W heeft dinsdag 11 december 2007 besloten, samen met de gemeente Uithoorn, opnieuw een convenant af te sluiten met de Dierenbescherming over de opvang en verzorging van zwerfdieren. Het convenant geldt voor een periode van vier jaar.

In 2003 is, eveneens samen met de gemeente Uithoorn, reeds een convenant afgesloten waarin is afgesproken een structurele vergoeding te verstrekken aan de Dierenbescherming, afdeling uit-hoorn/De Ronde Venen, voor de opvang en verzorging van zwerfdieren in deze gemeenten. Het col-lege van burgemeester en wethouders heeft nu besloten opnieuw voor dit doel een convenant te slui-ten voor de periode tot en met 2011.

De Dierenbescherming, afdeling De Ronde Venen/Uithoorn is inmiddels opgegaan in de afdeling Aalsmeer e.o. van de Dierenbescherming. De Dierenbescherming maakt gebruik van de diensten van de Stichting dierenambulance Uithoorn/De Ronde Venen. Het convenant is qua inhoud niet anders dan het voorgaande convenant. De vergoeding die de gemeente aan de Dierenbescherming betaald is gebaseerd op een bedrag per inwoner en bedraagt jaarlijks circa 15 duizend euro.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Gemeente sluit convenant met Dierenbescherming over opvang zwerfdieren

Het college van B en W heeft dinsdag 11 december 2007 besloten, samen met de gemeente Uithoorn, opnieuw een convenant af te sluiten met de Dierenbescherming over de opvang en verzorging van zwerfdieren. Het convenant geldt voor een periode van vier jaar. In 2003 is, eveneens samen met de gemeente … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: