001 - Bader

Wie wordt sporter, sporttalent of sportploeg van het jaar?


Geplaatst op: 11 december 2007
De gemeente De Ronde Venen organiseert vrijdag 25 januari 2008 de sportverkiezing voor het jaar 2007. Inwoners en verenigingen kunnen daarvoor sporters en teams nomineren die wat hen betreft voor de titel Sportman, Sportvrouw, Sporttalent of Sportploeg van 2007 in aanmerking komen.

De sportverkiezing kent dit jaar een andere opzet dan voorgaande jaren. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Meijert worden 25 januari de winnaars van de sportverkiezing bekend gemaakt., inwoners zijn van harte welkom die bijeenkomst bij te wonen. De uitreiking gebeurt tijdens een feestelijk programma dat wordt gepresenteerd door Hans van Veen.

De komende weken kunnen inwoners en verenigingen sporters en sportploegen nomineren voor de verschillende titels. De kandidaten worden beoordeeld door een jury onder voorzitterschap van wethouder Ingrid Lambregts (Sport). In de jury heeft ook Mijdrechtenaar Avital Selinger zitting, volleybalcoach van het Nederlands vrouwenteam en winnaar van Olympisch goud met het herenteam tijdens de Spelen van 1996 in Atlanta. Ook de sportredacties van de Nieuwe Meerbode en AD Groene Hart maken deel uit van de jury.

Wethouder Ingrid Lambregts (Sport): ,,Ik hoop dat er veel sporters en sportteams worden genomineerd en roep inwoners en verenigingen op zoveel mogelijk kandidaten voor de titels aan te dragen. We willen er 25 januari een echt feest van maken en sporters in het zonnetje zetten. Sport is belangrijk voor onze samenleving. Niet alleen omdat bewegen goed en gezond is voor mensen, maar ook omdat sport bijdraagt aan het vormgeven van een sociale samenleving.’’

De uitreiking van de prijzen vindt vrijdag 25 januari plaats in de Meijert. Nominaties kunnen tot uiterlijk 31 december worden gedaan via sportverkiezing@derondevenen.nl. Op de gemeentelijke website (www.derondevenen.nl, onder het kopje Sportloket) staat aan welke voorwaarden kandidaten dienen te voldoen. Ook vindt u hier een nominatieformulier.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wie wordt sporter, sporttalent of sportploeg van het jaar?

De gemeente De Ronde Venen organiseert vrijdag 25 januari 2008 de sportverkiezing voor het jaar 2007. Inwoners en verenigingen kunnen daarvoor sporters en teams nomineren die wat hen betreft voor de titel Sportman, Sportvrouw, Sporttalent of Sportploeg van 2007 in aanmerking komen. De sportverkiezing kent dit jaar een andere opzet … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: