001 -Family

Legesbedragen caravans en chalets gelijkgetrokken


Geplaatst op: 11 december 2007
Burgemeester en wethouders hebben afgelopen dinsdag 11 december ingestemd met de aanpassing van de beleidsregels voor de aanpak van permanente bewoning. De aanpassing betreft het legesbedrag. Het legesbedrag is € 500,-- en wordt in rekening gebracht voor een Persoonsgebonden gedoogbeschikking of een gedoogbeschikking voor zowel een chalet als een caravan.

In de beleidsregels voor de aanpak van permanente bewoning is voor het heffen van leges onderscheid gemaakt tussen caravans en chalets. In de praktijk is dit onderscheid niet gemaakt en is één legesbedrag gebruikt. Dat wil zeggen, dat zowel voor een Persoonsgebonden gedoogbeschikking voor een chalet als voor een Persoonsgebonden gedoogbeschikking voor een caravan het laagste bedrag van € 500,-- in rekening is gebracht. Ook in de legesverorde-ning staat dit bedrag voor zowel chalets als caravans.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Legesbedragen caravans en chalets gelijkgetrokken

Burgemeester en wethouders hebben afgelopen dinsdag 11 december ingestemd met de aanpassing van de beleidsregels voor de aanpak van permanente bewoning. De aanpassing betreft het legesbedrag. Het legesbedrag is € 500,-- en wordt in rekening gebracht voor een Persoonsgebonden gedoogbeschikking of een gedoogbeschikking voor zowel een chalet als een caravan. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: