001 - Bader

Kerstversieringen maken op De Woudreus


Geplaatst op: 11 december 2007
Op woensdag 19 december zijn kinderen van 6 t/m 12 jaar van harte welkom om kerstversieringen te komen maken in NME-centrum De Woudreus. De kinderen gaan een deurkrans maken met materialen uit de natuur èn ze kunnen kaarsen maken.

De middag begint om 13.30 uur en duurt ongeveer twee uur. Er is plaats voor 20 kinderen.

Wil je meedoen, meld je dan snel aan, want vol is vol. Aanmelden kan t/m 17 december via tel.nr. (0297) 273692 en via woudreus@milieudienstnwu.nl. Vermeld hierbij je naam, leeftijd en telefoonnummer.

Heb je zelf geschikte materialen uit de natuur of de tuin (zoals groene takken, bessen, dennenappels e.d.), neem ze dan mee.

Het adres van de Woudreus is: Pieter Joostenlaan 28a in Wilnis (achter de Willistee). De Woudreus is op 19 december alleen open voor deelnemers aan deze knutselmiddag.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kerstversieringen maken op De Woudreus

Op woensdag 19 december zijn kinderen van 6 t/m 12 jaar van harte welkom om kerstversieringen te komen maken in NME-centrum De Woudreus. De kinderen gaan een deurkrans maken met materialen uit de natuur èn ze kunnen kaarsen maken. De middag begint om 13.30 uur en duurt ongeveer twee uur. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: