001 - Bader

De Huifkar verkoopt Wenspijl voor de Stichting Doe een Wens


Geplaatst op: 11 december 2007
Na het grote succes van afgelopen jaar, biedt ook dit jaar De Huifkar een wenspijl aan waarvan per vuurpijl € 1,00 naar de stichting Doe een Wens zal worden overgemaakt.

De geregistreerde Wenspijl is een nieuw ontwikkeld product dat zou kunnen uitgroeien tot een geheel nieuw fenomeen binnen het vuurwerkassortiment.

De vuurpijl wordt per stuk in een zak geleverd met een briefje waarop ieder zijn of haar persoonlijke nieuwjaarswens kan schrijven. Dit briefje wordt in de kop van de vuurpijl geschoven en zo de lucht ingeschoten.

Op deze wijze gaat er in elk geval altijd één wens in vervulling, namelijk de wens van het door de Stichting ondersteunde kind. De Stichting Doe Een Wens vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Bestel nu snel de wenspijl op www.dehuifkar.com of kom langs in het tuincentrum.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: De Huifkar

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Huifkar verkoopt Wenspijl voor de Stichting Doe een Wens

Na het grote succes van afgelopen jaar, biedt ook dit jaar De Huifkar een wenspijl aan waarvan per vuurpijl € 1,00 naar de stichting Doe een Wens zal worden overgemaakt. De geregistreerde Wenspijl is een nieuw ontwikkeld product dat zou kunnen uitgroeien tot een geheel nieuw fenomeen binnen het vuurwerkassortiment. De vuurpijl … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: