001 -Family

Atlantis selectie scoort 62 KiKa beren


Geplaatst op: 10 december 2007
Zaterdag 8 december stond voor de Atlantis selectie niet alleen in het teken van korfbal, maar deze keer was de aandacht specifiek gevestigd op de strijd tegen kinderkanker, oftewel KiKa. De selectie van Atlantis heeft zich sinds dit seizoen verbonden aan stichting KiKa en besloot om, op de dag dat de selectieteams beiden in sporthal De Phoenix speelden, een actie te houden.

Bij Atlantis waren hiervoor afgelopen zaterdag KiKa beren te koop voor € 6,95 per stuk. Er werden 50 beren op voorhand aangeschaft en het aanwezige publiek in de sporthal kocht zo enthousiast in, dat de 50 beren heel snel uitverkocht waren. Gelukkig kon men ook bestellingen laten noteren voor levering achteraf. Hierdoor kwam de score in totaal op 62 beren, een geweldig resultaat. Naast de verkoop van beren kon men ook een bijdrage storten in een speciale bus en ook dit leverde nog een extra bedrag van ongeveer € 50,00 op.

Voor diegenen die KiKa ook willen steunen, maar niet in de sporthal aanwezig waren: u kunt uw bijdrage storten op giro 1818 ten name van Stichting KiKa.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis selectie scoort 62 KiKa beren

Zaterdag 8 december stond voor de Atlantis selectie niet alleen in het teken van korfbal, maar deze keer was de aandacht specifiek gevestigd op de strijd tegen kinderkanker, oftewel KiKa. De selectie van Atlantis heeft zich sinds dit seizoen verbonden aan stichting KiKa en besloot om, op de dag dat … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: