De Vinken speelt gelijk tegen Vitesse/Mabelis

Geplaatst op: 10 december 2007

De eerste aanval van De Vinken bestond uit Arjan Kroon, Peter Koeleman, Susanne de Wit en Angela Sloesarwij. De eerste verdediging bestond uit Peter Kooijman, Pascal Kroon, Charita Hazeleger en Mariska Meulstee. De Vinken pakte in de eerste helft gelijk het initiatief en creëerde veel kansen en bleef gedurende de eerste helft voor staan. Via een voorsprong van 2-5 resulteerde de russtand in 8-9.

De Fortisequipe kwam sterk de rust uit en maakte vijf goals en kreeg één tegengoal, waardoor de tussenstand 10-14 werd. Helaas lukte het niet om deze lijn door te trekken. Wederom werd er in de tweede helft achter de feiten aangelopen. Vitesse nam nu het initiatief met de score en binnen een paar minuten stond de stand 15-15. De Vinken bleef strijden voor de twee punten, maar het resulteerde uiteindelijk in een gelijkspel 18-18.

Doelpunten deze wedstrijd kwamen uit de handen van: Arjan Kroon (6x), Mariska Meulstee (4x) Charita Hazeleger (3x), Peter Kooijman en Susanne de Wit (beiden 2x), en Angela Sloesarwij (1x)

15 december Tjoba 1 – Vinken 1
Aanstaande zaterdag 15 december speelt het vlaggenschip van De Vinken uit tegen Tjoba in 's-Heer Hendrikskinderen.

Vinkeveen – Afgelopen zaterdag 8 december heeft het door Fortis gesponsorde eerste team van korfbalvereniging De Vinken hun tweede punt behaald tegen Vitesse/Mabelis uit Barendrecht. Door een 18-18 gelijkspel namen de Vinkeveners één punt mee naar huis. De eerste aanval van De Vinken bestond uit Arjan Kroon, Peter Koeleman, Susanne … Lees meer »