001 -Family

Slingerende pool aangehouden in Mijdrecht


Geplaatst op: 6 december 2007
Mijdrecht - Een Pool met te veel alcohol achter zijn kiezen moest in de vroege nacht van woensdag 5 op donderdag 6 december zijn opgelegde boete meteen afrekenen.

Net na middernacht zagen agenten een automobilist slingerend over de Bozenhoven rijden. Zij gaven de bestuurder, een 28-jarige man uit Jaworzno (Pl), een stopteken. Uit de blaastest bleek dat hij te veel had gedronken en hij werd aangehouden.

Bij de ademanalyse in het politiebureau blies de Pool 625 ug/l, bijna drie keer de wettelijke limiet van 220 ug/l. Ter bepaling van de boete werd contact opgenomen met een Officier van Justitie. Hij bepaalde de boete op €550. Nadat door de vriendin van de verdachte contant was afgerekend, mocht de 28-jarige man zijn weg (niet achter het stuur) vervolgen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Slingerende pool aangehouden in Mijdrecht

Mijdrecht - Een Pool met te veel alcohol achter zijn kiezen moest in de vroege nacht van woensdag 5 op donderdag 6 december zijn opgelegde boete meteen afrekenen. Net na middernacht zagen agenten een automobilist slingerend over de Bozenhoven rijden. Zij gaven de bestuurder, een 28-jarige man uit Jaworzno (Pl), … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: