001 - Bader

Zwarte Pieten maken dolle boel bij Zwemvereniging De Ronde Venen


Geplaatst op: 5 december 2007
Op zaterdag 1 december vierden de leden van Zwemvereniging De Ronde Venen in het Veenbad het Sinterklaasfeest. Met veel leuke spelletjes was dolle pret in het bad. Gelukkig vonden de Sint en twee gekke Pieten een gaatje in hun drukke agenda en kwamen met veel pepernoten en cadeautjes langs.

Pret zonder diploma
De leerlingen die bij de Vereniging bezig zijn met hun A-diploma speelden in het ondiepe allemaal leuke spelletjes. Alle dieren in de dierentuin zijn nagespeeld en de leerlingen hebben tussendoor goed geoefend met zingen. De spanning was te snijden onder de kinderen, want zou de Sint dit jaar wel komen? Maar gelukkig na ruim een uur lekker spelen werden de kinderen verrast met het bezoek van de Sint en zijn Pieten. Met zijn allen zongen ze zo hard ze konden de Sint toe, zodat heel Vinkeveen kon meegenieten.

Spelletjes en cadeautjes
Ook in het diepe bad vermaakte iedereen zich uitstekend met de snorkelspelletjes, lange mat race, hindernisbaan, glijbaan, balspel en nog veel meer. Maar toen de Pieten achter het glas gluurden en op de ramen bonkten was het water snel vergeten. Alle leerlingen verzamelden zich al zingend rondom de Sint en Pieten. Gelukkig had de Sint zijn boek bij zich en wist hij weer alles van alle kinderen. De Pieten hadden zelfs de zakken van Sinterklaas goed gevuld meegenomen en alle kinderen kregen aan het eind een leuk cadeautje en natuurlijk veel pepernoten. En de instructeurs die zich weer vrijwillig hebben ingezet, genoten na het schoonmaken nog na van deze leuke middag met warme chocolademelk en slagroom.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwarte Pieten maken dolle boel bij Zwemvereniging De Ronde Venen

Op zaterdag 1 december vierden de leden van Zwemvereniging De Ronde Venen in het Veenbad het Sinterklaasfeest. Met veel leuke spelletjes was dolle pret in het bad. Gelukkig vonden de Sint en twee gekke Pieten een gaatje in hun drukke agenda en kwamen met veel pepernoten en cadeautjes langs. Pret Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: