001 -Family

3 Hennepkwekerijen opgerold in Vinkeveen en Mijdrecht


Geplaatst op: 5 december 2007

Vinkeveen/Mijdrecht - Dinsdag 4 december heeft de politie op twee plaatsen in Mijdrecht en één in Vinkeveen, hennepkwekerijen opgerold.

Aan het Hofland werden op een zolder van een woning meer dan 2000 plantjes geteld. Een slaapkamer was ingericht als droogkamer. Ook aan de Spinel was in een woning een kwekerij ingericht. Hier stonden ongeveer 650 plantjes te groeien. Alle planten en apparatuur zijn in beslag genomen. Er werd diefstal van stroom geconstateerd. Een onderzoek naar de eigenaar is ingesteld.

In Vinkeveen trof de politie in een woning aan het Achterveld een hennepkwekerijg met 270 plantjes aan. In de woning werd een 26-jarige man uit Hilversum aangetroffen. Hij is aangehouden.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

3 Hennepkwekerijen opgerold in Vinkeveen en Mijdrecht

Vinkeveen/Mijdrecht - Dinsdag 4 december heeft de politie op twee plaatsen in Mijdrecht en één in Vinkeveen, hennepkwekerijen opgerold. Aan het Hofland werden op een zolder van een woning meer dan 2000 plantjes geteld. Een slaapkamer was ingericht als droogkamer. Ook aan de Spinel was in een woning een kwekerij … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: