001 -Family

Midreth en VIOS zetten opnieuw de toon


Geplaatst op: 4 december 2007
Mijdrecht – Op 3 december 2007 verlengden Bouwbedrijf Midreth en V.I.O.S. de in 1998 gesloten sponsorovereenkomst. Thuis bij V.I.O.S. beschermheer Joh. Verweij, tekenden Joop Lelieveld namens Midreth en de heer Verweij en Marcel van Scheppingen namens Mijdrechts oudste muziekvereniging een verbintenis voor nog eens 5 jaren.

Het sponsorcontract is een voortzetting van de op 11 september 1998 getekende overeenkomst. De ondertekening vond plaats bij de heer Verweij thuis. De heer Verweij memoreerde hoe slecht V.I.O.S. er in 1998 financieel voorstond en hoe hij de De Ronde Veense bedrijven en particulieren bereid vond V.I.O.S. een financieel hart onder de riem te steken. Bijzonder was toen hoe hij en de heer Lelieveld elkaar toen vonden in een tienjarige verbintenis.

De heer Lelieveld sprak dat zijn overwegingen van toen nog dezelfde zijn als die van nu. “Wat goed is moet blijven. V.I.O.S. heeft de handschoen in 1998 goed opgenomen en de boekhouding op orde gebracht. V.I.O.S. heeft een uitstraling die mij aanspreekt. Ik heb respect voor het enthousiasme en de inzet waarmee de leden en vrijwilligers dit stukje cultureel erfgoed in stand houden. Net als in ons bedrijf, staat bij V.I.O.S. de mens centraal. Zowel Midreth als V.I.O.S. dragen op hun eigen wijze bij aan het leefbaar maken en houden van de gemeenschap waar we deel van uit maken.”

Marcel van Scheppingen gaf aan hoe blij en dankbaar V.I.O.S. met de voortzetting van de sponsoring is. “Met de verlenging van het contract met nog eens 5 jaren kan V.I.O.S. invulling blijven geven aan onze doelstelling dat muziek maken in onze gemeente laagdrempelig moet zijn en daarmee voor alle lagen van de bevolking toegankelijk. Hiermee wordt recht gedaan aan het uitgangspunt dat de heer Johannes Verweij op 10 september 1900 had bij het oprichten van muziekvereniging V.I.O.S.”.

Beschermheer Joh. Verweij ten slotte: “Mijn grootvader en oprichter van V.I.O.S. zou trots op ons geweest zijn. Zijn ideeën zijn nog steeds springlevend in de vereniging en nu ook weer voor langere tijd gegarandeerd. Het is mij een eer hier een steentje aan te hebben mogen bijdragen. Ik ben alle betrokkenen dankbaar voor het vertrouwen dat zij in de vereniging stellen”.

Na de ondertekening van het contract werd het glas geheven en werd nog lang gesproken over verleden, heden en toekomst.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Midreth en VIOS zetten opnieuw de toon

Mijdrecht – Op 3 december 2007 verlengden Bouwbedrijf Midreth en V.I.O.S. de in 1998 gesloten sponsorovereenkomst. Thuis bij V.I.O.S. beschermheer Joh. Verweij, tekenden Joop Lelieveld namens Midreth en de heer Verweij en Marcel van Scheppingen namens Mijdrechts oudste muziekvereniging een verbintenis voor nog eens 5 jaren. Het sponsorcontract is een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: