001 - Bader

Lions: Oliebollen en snert op de Kerstmarkt Maria Oord 2007


Geplaatst op: 3 december 2007
Kerstmarkt Maria Oord 2007 op zaterdag 15 december van 14:00 tot 20:00 uur.

Vorig jaar is voor de bewoners van Maria Oord een kerstmarkt georganiseerd. Door het succes is besloten om dit jaar de kerstmarkt grootser aan te pakken. De kerstmarkt is nu toegankelijk voor alle inwoners van Vinkeveen en omliggende gemeentes.

Dit jaar zullen de bezoekers onder andere kunnen kennismaken met lekkernijen uit de omgeving, leuke snuisterijen en verrassende cadeau suggesties.

De Lions Club Vinkeveen en Waverveen bakt ter plekke heerlijke oliebollen en verzorgt lekkere snert met worst.

De markt wordt in een feestelijke kerstsfeer aangekleed.

Ruim 30 jaar steunt Lions Club Vinkeveen en Waverveen goede doelen in onze gemeente en in het buitenland. Lions Vinkeveen is vooral bekend door het organiseren van de jaarlijkse braderie in Vinkeveen. Toch doet de Lions Club meer!! Niet altijd zichtbaar voor iedereen, maar altijd voor het goede doel.

Lions Vinkeveen is sinds enige tijd een gemende serviceclub. Dit houdt in dat we geen sociëteit zijn, maar een moderne club waar zowel mannen en vrouwen actief zijn om onze doelen te bereiken.

Bent u ook sociaal bewogen, kom dan langs tijdens de kerstmarkt Maria Oord op 15 december en maak kennis met de Lions Club Vinkeveen en Waverveen. Voor meer informatie zie onze website: www.lionsvinkeveen.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Lions: Oliebollen en snert op de Kerstmarkt Maria Oord 2007

Kerstmarkt Maria Oord 2007 op zaterdag 15 december van 14:00 tot 20:00 uur. Vorig jaar is voor de bewoners van Maria Oord een kerstmarkt georganiseerd. Door het succes is besloten om dit jaar de kerstmarkt grootser aan te pakken. De kerstmarkt is nu toegankelijk voor alle inwoners van Vinkeveen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: