001 -Family

Pater Moeskroen zet Immitsj weer op zijn kop!


Geplaatst op: 3 december 2007
Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk weer zover. Pater Moeskroen keerde terug naar de Immitsj, en dat hebben we weer geweten! Pater is geen onbekende van AJOC, meerdere malen sloten zei het jaarlijkse AJOC Festival af en ook waren ze al eens te zien in clubhuis Immitsj. Dat laatste werd afgelopen zaterdag nog eens goed overgedaan!

Nog voordat de avond begon verzamelden zich al een aantal Pater fans voor de Immitsj. Vlak voor openingstijd was dat aantal al flink opgelopen. Dit resulteerde dan ook in dat de Immitsj gelijk al goed gevuld was en de sfeer er direct in zat. Niet veel later moest er zelfs een bordje ‘vol’ aan te pas komen. De Immitsj had zich gevuld met zo’n 300 enthousiaste mensen die wachtten op het optreden van Pater Moeskroen. De temperatuur was dan ook stijgende! Toen de band begon ontstond er bijna festivalse taferelen. Een groot feest was het voor het podium, en zelf aan de bar wisten de mensen zich niet meer in bedwang te houden bij de nummers ‘laat maar waaien’ en ‘dansen’. De sfeer zat er goed in! Een kleine pauze werd ingelast om iedereen van een lekker drankje te kunnen voorzien, want er waren inmiddels bijna tropische temperaturen bereikt. Daarna ging Pater weer net zo goed verder. Alle bekende hits kwamen aan bod en uiteindelijk kon iedereen tevreden weer naar huis. Het was een geweldige avond! We willen Pater Moeskroen dan ook vreselijk bedankten voor hun energie, en we hopen ze natuurlijk snel terug te zien op bijvoorbeeld het AJOC Festival of gewoon weer in het oude vertrouwde Immitsj.

Namens AJOC willen we iedereen alvast prettige feestdagen wensen en zien jullie graag volgend jaar weer terug. Want op 5 januari 2008 is het volgende grote feest gepland in Immitsj. Deze avond is een 15 euro all-in feest onder het mom van een New Year party. De consumpties zijn de hele avond gratis. Sterke drank word er niet geschonken. Bier fris en wijn uiteraard wel, om zo een schuurfeest sfeer te creëren. De avond begint om 21.30 uur, en is aan de Windmolen 75 in Mijdrecht. Meer info: www.ajoc.nl. Tot dan!

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: AJOC

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Pater Moeskroen zet Immitsj weer op zijn kop!

Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk weer zover. Pater Moeskroen keerde terug naar de Immitsj, en dat hebben we weer geweten! Pater is geen onbekende van AJOC, meerdere malen sloten zei het jaarlijkse AJOC Festival af en ook waren ze al eens te zien in clubhuis Immitsj. Dat laatste werd … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: