001 -Family

Najaarsactiviteiten Knutselclub Kinderen Helpen Kinderen


Geplaatst op: 3 december 2007
De kinderen van de Knutselclub hebben een drukke tijd achter de rug. Zij zijn bezig geweest met het maken van wintervoer voor de vogels en allerlei kerstversieringen en kerstkaarten. In de maand december staat in de bibliotheek van Mijdrecht in de vitrine in de hal een presentatie van hun werk. Op 8 december kunt u de kraam van de Knutselclub weer vinden bij de Goede Doelen Kerstmarkt, die georganiseerd wordt op het pleintje bij de Wereldwinkel. De Kerstvrouw zal er rondlopen met een kerstsok, waaruit kinderen voor een klein bedrag kunnen grabbelen.

Op zondag 16 december staat de kraam ook weer op de grote Kerstmarkt op het plein bij het gemeentehuis en ook daar zal de Kerstvrouw aanwezig zijn. De opbrengst van al deze activiteiten gaat zoals altijd in zijn geheel naar het Liliane Fonds, die daar gehandicapte kinderen in de derde wereld mee helpt.

Bij Good for You in de Dorpsstraat in Mijdrecht staat al jaren een kaartenmolen met zelfgemaakte kaarten van de Knutselclub. In de maand december zijn daar ook kerstkaarten te koop.

Wilt u, uw school of bedrijf actie voeren voor het Liliane Fonds, dan kunt u op dinsdag en woensdag contact opnemen met Paulien van der Veen van de Knutselclub “Kinderen Helpen kinderen”.

Telefoon 0628040492 of mailen naar kinderenhelpenkinderen@casema.nl

Ook kunt u elke woensdag van 10.00 uur tot 16.00 uur terecht bij de knutselruimte aan de Schepenenstraat 9 in Mijdrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Najaarsactiviteiten Knutselclub Kinderen Helpen Kinderen

De kinderen van de Knutselclub hebben een drukke tijd achter de rug. Zij zijn bezig geweest met het maken van wintervoer voor de vogels en allerlei kerstversieringen en kerstkaarten. In de maand december staat in de bibliotheek van Mijdrecht in de vitrine in de hal een presentatie van hun werk. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: