001 - Bader

Atlantis in actie voor KiKa


Geplaatst op: 3 december 2007
De seniorenselectie van Korfbalvereniging Atlantis heeft zich dit seizoen verbonden aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Met verschillende acties hopen zij een bijdrage te leveren aan de inspanningen van KIKA.

Aanstaande zaterdag 8 december wordt rondom de wedstrijden van Atlantis 1 en Atlantis 2 voor de eerste maal actie gevoerd voor KiKa. Tijdens de wedstrijden is er de gelegenheid een KiKa-beer te kopen voor maar € 6,95. De opbrengst komt volledig ten goede aan KiKa! Ook vindt er een verloting plaats, waarbij u een KiKa-beer kunt winnen. Atlantis hoopt op uw aanwezigheid en steun voor dit initiatief.

Atlantis 2 speelt om 16.30 uur tegen ZKC ‘31. Aansluitend speelt Atlantis 1 om 17.40 uur tegen Korbis. De wedstrijden worden gespeeld in sporthal de Phoenix aan de Hoofdweg in Mijdrecht.

KiKa werft fondsen die ten goede komen aan aan onderzoek waarmee de zeven kinderkankercentra in Nederland versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Dat is waarvoor KiKa uw steun vraagt. Want kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Atlantis in actie voor KiKa

De seniorenselectie van Korfbalvereniging Atlantis heeft zich dit seizoen verbonden aan Stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). Met verschillende acties hopen zij een bijdrage te leveren aan de inspanningen van KIKA. Aanstaande zaterdag 8 december wordt rondom de wedstrijden van Atlantis 1 en Atlantis 2 voor de eerste maal actie gevoerd voor … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: