Vinken 2 wint ook derde zaalwedstrijd

Geplaatst op: 3 december 2007
Het door De Veensteker gesponsorde tweede team van de Vinken is het zaalseizoen sterk begonnen. Na de eerste 2 wedstrijden beide met 14-11 winst af te sluiten was het afgelopen zaterdag 1 december Thor 2 die het onderspit moest delven. Na een 9-3 voorsprong met rust wist de Veensteker-acht de eindstand te zetten op 17-7.

Vinken 2 heeft een vliegende start
Met in de aanval startend: Rudy Oussoren, Marcel StNicolaas, Martine Koedijk en de voor Helene Kroon in de plaats spelende Elisa Rozendaal begon de Vinken sterk. Al snel stond er 2-0 op het scorebord. Ook de tweede aanval met Ralf Zaal, Kelvin Hoogeboom, Joyce Kroon en Annelies Bobeldijk wist redelijk snel de korf te vinden. De Veensteker-equipe speelde makkelijk en Thor kon alleen machteloos toekijken hoe de achterstand na een kwartier op liep naar 8-1. Daarna hield het een beetje op bij Vinken 2. Het ging minder geconcentreerd spelen waardoor Thor ook een kans kreeg om in de eerste helft nog twee keer te scoren. Annelies Bobeldijk scoorde vlak voor rust nog een keer voor De Vinken waardoor de ruststand 9-3 was.

Tweede helft weer een vliegende start
De tweede helft startte hetzelfde als de eerste helft. Door doelpunten van Elisa Rozendaal, Martine Koedijk en Ralf Zaal stond het al redelijk snel na de rust 12-3. Daarna verslapte het weer. Veel plaatsfouten en aanvallen die mislukte. Thor kon daar weer een beetje van profiteren en wist hun score met 4 doelpunten achter elkaar meer dan te verdubbelen. De Veensteker-acht waren weer wakker geschud en wisten dat het met een 12-7 tussenstand ook nog verkeerd kon aflopen. Thor kwam daarna niet meer voor in het spel. De Vinken werd sterker en wist weer makkelijk het aanvalsspel te maken. De eindstand werd 17-7.

De scores deze wedstrijd kwamen van : Ralf Zaal (5), Martine Koedijk (3), Kelvin Hoogeboom, Elisa Rozendaal en Rudy Oussoren (allemaal 2), Joyce Kroon, Annelies Bobeldijk en Marcel StNicolaas (allemaal 1)

Volgende week moet Vinken 2 uit spelen om 21.05 in Linschoten tegen Luno 2.

Het door De Veensteker gesponsorde tweede team van de Vinken is het zaalseizoen sterk begonnen. Na de eerste 2 wedstrijden beide met 14-11 winst af te sluiten was het afgelopen zaterdag 1 december Thor 2 die het onderspit moest delven. Na een 9-3 voorsprong met rust wist de Veensteker-acht de … Lees meer »