Atlantis 1 verliest van ESDO 1

Geplaatst op: 3 december 2007
Atlantis 1, gesponsord door de Fortis Bank, speelde tegen EDSO 1 uit Kockengen. Vooraf was al duidelijk dat het een belangrijke wedstrijd zou worden. Beide ploegen hadden nog nul punten in de zaal competitie. Atlantis begon in de vaste formatie waarmee het tijdens het veldseizoen ook al startte. In de aanval begonnen Sandra Gortenmulder, Lisanne van Doornik, Jacco van Koeverden Brouwer en Pim de Munter. In de verdediging stonden: Eline Laaper, Chantal Poolman, Jimmy de Koning en Mark Goverse. Vanaf de eerste minuut werd er door beide ploegen flink gestreden. Atlantis opende de score, met een mooi afstandsschot van Jacco van Koeverden Brouwer. Tijdens de wedstrijd bleek dat het een erg fysiek duel te worden. Van beide kanten werd er hard gestreden. De wedstrijd verliep in het begin licht in het voordeel van ESDO. Uiteindelijk werd er gerust met een stand van 8-6 in het voordeel van ESDO.

Tijdens de rust kreeg Atlantis de opdracht van Paul Plaatsman om meer het eigen spel te gaan spelen. Dit resulteerde al snel in twee mooie doelpunten: een doorloopbal van Chantal Poolman en een strafworp van Mark Goverse. De stand was toen 8-8. Deze stand heeft een vrij lange tijd op het scorebord gestaan. In het laatste kwartier kwamen er aan de kant van Atlantis een paar wissels. Auke v/d Zijden kwam er in voor Jacco van Koeverden Brouwer in verband met een blessure. Atlantis en ESDO bleven in de laatste paar minuten van de wedstrijd gelijk opgaan. Tot in de laatste minuut stond het 10-10, maar uiteindelijk kreeg ESDO nog een onterechte strafworp mee, waardoor Atlantis 1 uiteindelijk verloor met 11-10.

De scores deze wedstrijd werden gemaakt door: Jacco van Koeverden Brouwer 3x, Mark Goverse 2x, Chantal Poolman 2x, Lisanne van Doornik, Pim de Munter en Eline Laaper hebbeb allemaal 1x gescoord. Zaterdag 8 december a.s. speelt Atlantis thuis tegen Korbis om 17:40 uur. We hopen graag dat u weer komt kijken.

Atlantis 1, gesponsord door de Fortis Bank, speelde tegen EDSO 1 uit Kockengen. Vooraf was al duidelijk dat het een belangrijke wedstrijd zou worden. Beide ploegen hadden nog nul punten in de zaal competitie. Atlantis begon in de vaste formatie waarmee het tijdens het veldseizoen ook al startte. In de … Lees meer »