001 -Family

Politie Utrecht start december-offensief


Geplaatst op: 1 december 2007
December is de maand van de tradities. Traditiegetrouw stijgt ook de criminaliteit in de regio. Daarom start Politie Utrecht op 1 december een campagne die als doel heeft om deze decemberstijging tegen te gaan. De campagne richt zich met name op zakkenrollerij, auto-inbraak en woninginbraak.

Zo gaat de politie bijvoorbeeld extra surveilleren bij grote parkeerterreinen en gaat ze intensiever toezicht houden in drukke winkelcentra. Daar maakt ze het winkelend publiek attent op diefstalgevoelige situaties, zoals een tas met een open rits of een kinderwagen met een losse tas onderin.

Tijdens de campagne zet de politie tijdelijke krachten in zoals politievrijwilligers, studenten integrale veiligheidskunde en studenten van de politieacademie, in totaal zo’n 130 man/vrouw. Deze tijdelijke medewerkers gaan onder leiding van ervaren politiemensen de regio in.

De campagne loopt in de maanden december en januari en richt zich op de hele provincie Utrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Amsterdam-Amstelland

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie Utrecht start december-offensief

December is de maand van de tradities. Traditiegetrouw stijgt ook de criminaliteit in de regio. Daarom start Politie Utrecht op 1 december een campagne die als doel heeft om deze decemberstijging tegen te gaan. De campagne richt zich met name op zakkenrollerij, auto-inbraak en woninginbraak. Zo gaat de politie bijvoorbeeld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: