001 -Family

2 Doden bij ernstig ongeval Legmeerdijk Aalsmeer


Geplaatst op: 2 december 2007

Aalsmeer - Bij een tragisch ongeval op de Legmeerdijk bij Aalsmeer zijn vrijdagavond 30 november omstreeks tien uur een 49-jarige vrouw en een 50-jarige man uit Kudelstaart om het leven gekomen. Een 42-jarige man uit Alphen a/d Rijn raakte gewond.

Het stel uit Kudelstaart reed op de Legmeerdijk in de richting van hun woonplaats. De auto is om nog onduidelijke reden op de verkeerde weghelft terecht gekomen waar deze botste op het voertuig van de uit tegenovergestelde richting komende Alphenaar. De man en de vrouw overleden ter plaatse aan hun verwondingen. De 42-jarige is uit zijn voertuig bevrijdt en met botbreuken naar een ziekenhuis vervoerd. Brandweer en een traumaheli verleenden assistentie. De Legmeerdijk was enige tijd gestremd. De politie stelt een technisch sporenonderzoek in.

Foto's: Edwin van Willegen & Marco Carels

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: blikopnieuws.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

2 Doden bij ernstig ongeval Legmeerdijk Aalsmeer

Aalsmeer - Bij een tragisch ongeval op de Legmeerdijk bij Aalsmeer zijn vrijdagavond 30 november omstreeks tien uur een 49-jarige vrouw en een 50-jarige man uit Kudelstaart om het leven gekomen. Een 42-jarige man uit Alphen a/d Rijn raakte gewond. Het stel uit Kudelstaart reed op de Legmeerdijk in de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: