001 -Family

Fruitbomen in het Egeltjesbos


Geplaatst op: 29 november 2007
Het Egeltjesbos nadert de laatste fase van de aanleg. Op zaterdagmiddag 1 december worden om 13.00 uur 16 hoogstam fruitbomen geplant. Deze bomen komen op de grote, nu nog kale, akker aan de zuidkant van het Egeltjesbos.

Met het planten van deze fruitbomen is de aanleg van het Egeltjesbos helemaal compleet. Geïnteresseerde bewoners en kinderen zijn van harte uitgenodigd om deze middag te helpen bij het planten van de bomen. Als het weer het toelaat is er gelegenheid om met de ontwerper van het Egeltjesbos, Kees Ykema, een wandeling te maken. Tijdens de wandeling zal meneer Ikema zijn ontwerp toelichten.

Bent u na het lezen van dit verhaal enthousiast geworden en wilt u ook een bijdrage leveren aan het Egeltjesbos dan kan dat. De gemeente en Buurtbeheer De Kwakel zijn op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen bij het onderhouden van het park. Bent u goed in snoeien, het bijhouden van houtwallen en vindt u het leuk om betrokken te zijn bij dit bos, dan kunt u zich aanmelden bij Irma Smak, tel 0297 533465 of i.j.smak@kpnplanet.nl.

Tot 1 december. U kunt vies worden, dus het is verstandig om laarzen aan te trekken.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente Uithoorn

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Fruitbomen in het Egeltjesbos

Het Egeltjesbos nadert de laatste fase van de aanleg. Op zaterdagmiddag 1 december worden om 13.00 uur 16 hoogstam fruitbomen geplant. Deze bomen komen op de grote, nu nog kale, akker aan de zuidkant van het Egeltjesbos. Met het planten van deze fruitbomen is de aanleg van het Egeltjesbos helemaal … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: