001 -Family

Wie wordt Sportman of Sportvrouw van het jaar 2007?


Geplaatst op: 29 november 2007
De gemeente De Ronde Venen organiseert voor vrijdag 25 januari 2008 de Sportverkiezing van het jaar 2007.

Inwoners kunnen sporters en teams nomineren die wat hun betreft voor de titel van Sportman, Sportvrouw, Sporttalent of Sportploeg van 2007 in aanmerking komen. Welke sporter verdient volgens u die titel? Welk team heeft in 2007 de meest opmerkelijke prestatie op sportgebied geleverd? Welk Rondeveens sporttalent heeft zich het afgelopen jaar het meest gemanifesteerd?

U kunt uw suggesties op de bon invullen dat via de krant te verkrijgen is en sturen naar de gemeente De Ronde Venen, t.a.v. Erik Leus, postbus 250, 3640 AG Mijdrecht of emailen naar sportverkiezing@derondevenen.nl U kunt uw nominatie tot uiterlijk 21 december 2007 kenbaar maken.

Om in aanmerking te komen voor de titel Sportman, Sportvrouw, Sportploeg of Sporttalent van het jaar 2007, moet worden voldaan aan een van de volgende criteria
 • een kampioenschap hebben behaald op minimaal regionaal niveau, of
 • een kampioenschap op minimaal regionaal niveau hebben behaald met een team/ ploeg bij een in de gemeente De Ronde Venen gevestigde vereniging, of
 • de sporter heeft een topprestatie geleverd, of
 • de sporter is een voorbeeld voor andere sporters. Hierbij wordt rekening gehouden met aantal trainingsuren, doorzettingsvermogen en de trainingsintensiteit.

  Voor het Sporttalent van het jaar moet worden voldaan aan de volgende criteria:
 • een unieke prestatie hebben geleverd voor de leeftijd van het talent, of
 • een kampioenschap op minimaal regionaal niveau hebben behaald met een team/ ploeg bij een in de gemeente De Ronde Venen gevestigde vereniging.

  Bij het behalen van minimaal een nationaal kampioenschap van jeugdleden wordt uitgegaan van een bepaalde leeftijdklasse, gehanteerd door desbetreffende sportbond.

  Daarnaast moet de sportkampioen woonachtig zijn in de gemeente De Ronde Venen of om reden van studie en/of trainingsmogelijkheden buiten De Ronde Venen woonachtig zijn maar betrokkenheid hebben met de sport c.q. sportvereniging in de gemeente De Ronde Venen.
 • Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

  Bron: Gemeente De Ronde Venen

  Dit bericht delen via:
  Opties:

  Inschrijven nieuwsbrief


  Alle velden zijn verplicht

  Je gegevens:

  Wie wordt Sportman of Sportvrouw van het jaar 2007?

  De gemeente De Ronde Venen organiseert voor vrijdag 25 januari 2008 de Sportverkiezing van het jaar 2007. Inwoners kunnen sporters en teams nomineren die wat hun betreft voor de titel van Sportman, Sportvrouw, Sporttalent of Sportploeg van 2007 in aanmerking komen. Welke sporter verdient volgens u die titel? Welk team … Lees meer »


  Alle velden zijn verplicht

  Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

  Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

  Je gegevens:
  Gegevens van de ontvanger: