001 -Family

Nieuwe wagenpark voor Gemeente De Ronde Venen


Geplaatst op: 29 november 2007
Afgelopen woensdag is er een nieuwe DAF FA. CF75 afgeleverd aan de Gemeente De Ronde Venen. Tevens is er afgelopen week een personenauto en een kraan in gebruik genomen door de gemeente.

Bijzonderheden bij deze auto is de combinatie van kraan en haakarmsysteem dat maakt dat de auto multi-inzetbaar is. Er kunnen namelijk verschillende opbouwen opgetrokken worden.

Verder is de auto uiterst compact opgebouwd wat hem uitermate geschikt maakt voor de werkzaamheden binnen de bebouwde kom. Dat houdt namelijk veel draaiwerk en manouvreren in.

Naast de normale dagelijkse werkzaamheden zal het voertuig in de toekomst ook ingezet gaan worden voor de gladheidsbestrijding.

De auto is uiteraard uitgevoerd met een Euro-5 motor zodat deze reeds voldoet aan de milieu-eisen die in 2009 ingaan. Daarmee is wederom een langdurige inzet van de DAF gewaarborgd.

Voor de veiligheid van fietsers en voetgangers is het voertuig uitgerust met een Orlaco front- en zijzichtsysteem waarmee in één oogopslag de dode hoek voor en naast de auto overzien kan worden. Ook in het donker!

Foto's: Cosmo Trucks Utrecht bv en Jan van der Neut

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Nieuwe wagenpark voor Gemeente De Ronde Venen

Afgelopen woensdag is er een nieuwe DAF FA. CF75 afgeleverd aan de Gemeente De Ronde Venen. Tevens is er afgelopen week een personenauto en een kraan in gebruik genomen door de gemeente.Bijzonderheden bij deze auto is de combinatie van kraan en haakarmsysteem dat maakt dat de auto multi-inzetbaar is. Er … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: