001 - Bader

Intentieverklaring voor kwaliteitsverbetering bedrijventerrein Mijdrecht


Geplaatst op: 27 november 2007
Gemeente De Ronde Venen, Vereniging Industriële Belangengemeenschap (VIB) en de Kamer van Koophandel hebben maandag 27 november een intentieverklaring ondertekend waarin zij uitspreken om in nauwe samenwerking een kwaliteitsverbetering van het bedrijventerrein Mijdrecht te bewerkstelligen. De partijen zullen daarvoor in de periode 2007 tot 2012 de noodzakelijke inspanningen verrichten.

Sinds september 2007 is gemeente De Ronde Venen gestart met de uitvoering van het project ‘Revitalisering Bedrijventerrein Mijdrecht’. Dit project houdt in dat tussen 2007 en 2012 een groot aantal maatregelen genomen wordt om het bedrijventerrein van Mijdrecht een kwaliteitsimpuls te geven. Deze revitalisering is noodzakelijk om te voorkomen dat investeringen in het bedrijventerrein achterblijven en er teveel leegstand ontstaat.

Om het project Revitalisering Bedrijventerrein Mijdrecht succesvol af te ronden is een stuurgroep ge-vormd. Deze stuurgroep bestaat uit de gemeente, de Kamer van Koophandel, de Vereniging Industriële Belangengemeenschap De Ronde Venen (VIB) en de Provincie Utrecht.

Het doel van de stuurgroep is de fysieke en functionele kwaliteit op het Bedrijventerrein Mijdrecht ver-beteren en leegstand voorkomen en bestrijden. Gezamenlijk zullen de leden de voortgang van het project bewaken. Daarnaast heeft ieder lid van de stuurgroep zijn eigen taak. De VIB heeft tot taak zijn leden te informeren over het project, de Kamer van Koophandel en de Provincie Utrecht ondersteunen en adviseren en de gemeente is verantwoordelijk voor de uitvoering van het project. Vier keer per jaar heeft de stuurgroep overleg met elkaar.

Om de stuurgroep meer kracht bij te zetten zijn de leden overeengekomen om een intentieverklaring te ondertekenen*.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Gemeente De Ronde Venen

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Intentieverklaring voor kwaliteitsverbetering bedrijventerrein Mijdrecht

Gemeente De Ronde Venen, Vereniging Industriële Belangengemeenschap (VIB) en de Kamer van Koophandel hebben maandag 27 november een intentieverklaring ondertekend waarin zij uitspreken om in nauwe samenwerking een kwaliteitsverbetering van het bedrijventerrein Mijdrecht te bewerkstelligen. De partijen zullen daarvoor in de periode 2007 tot 2012 de noodzakelijke inspanningen verrichten. Sinds … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: