001 - Bader

Jongeren Actief: al 40 kinderen ondersteund


Geplaatst op: 27 november 2007
De Stichting Jongeren Actief maakt het mogelijk dat álle kinderen en jongeren in De Ronde Venen mogelijk lid zijn van een sport- of spelclub, ook als daar thuis geen geld voor is. De stichting betaalt het lidmaatschap van een club en de uitrusting of materialen die daarvoor nodig zijn. Inmiddels zijn al zo’n 40 kinderen en jongeren blij gemaakt. Ze zijn lid geworden van verschillende sportclubs (voetbal, korfbal, zwemmen en judo), de scouting of hebben inmiddels dans- of muziekles. Dat betekent dat deze kinderen en jongeren in groepsverband sporten of andere activiteiten doen. En dat is heel goed voor hun lichamelijke én geestelijke ontwikkeling.

Sporten maakt kinderen fit en gezond en je ontmoet er nieuwe vrienden en vriendinnen. Er zijn ook andere clubs waar kinderen en jongeren elkaar kunnen ontmoeten: een knutsel-, natuur- of computerclub, scouting, muziekles. En ook hier zijn nieuwe vrienden en vriendinnen te vinden. Het biedt ook ontspanning en daagt je uit om je prestaties te verbeteren. En bovenal is het goed om te leren in een groep te werken, wat later, in werk en studie, heel belangrijk is.
Meer informatie en aanvraagfomulieren zijn verkrijgbaar bij Servicepunt wonen, welzijn en zorg:
• Hoofdweg 1 in Mijdrecht , [0297] 38 33 99

maandag t/m vrijdag geopend van
9.00 - 13.00 uur

• Dorpsstraat 28 in Wilnis [0297] 23 76 10

maandag t/m vrijdag geopend van
9.00 - 16.00 uur

In Waverveen, Amstelhoek, Vinkeveen en De Hoef rijdt wekelijks een mobiel kantoor. De dienstregeling is te vinden op www.servicepuntderondevenen.nl. Bellen met één van de kantoren kan natuurlijk ook.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jongeren Actief: al 40 kinderen ondersteund

De Stichting Jongeren Actief maakt het mogelijk dat álle kinderen en jongeren in De Ronde Venen mogelijk lid zijn van een sport- of spelclub, ook als daar thuis geen geld voor is. De stichting betaalt het lidmaatschap van een club en de uitrusting of materialen die daarvoor nodig zijn. Inmiddels … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: