CSW houdt punten in eigen huis

Geplaatst op: 26 november 2007
SIZO heette de tegenstander van het Wilnisse CSW, maar dit waren ook de woorden die na de 6-1 overwinning werden gezegd. CSW won weer eens voor het eerst sinds 6 weken en de ploeg had dit broodnodig. Het had in de Hillegomse formatie SIZO ideaal slachtoffer, en dat de dubbele cijfers niet zijn gehaald was te wijten aan het missen van kansen door de ploeg van Dennis van den Ing.

Binnen 15 minuten had het al 5-0 moeten staan. Jilles Klumper kon tot drie keer toe niet doeltreffend afronden en ook Jay Wijngaarden en Cesar de Kuijer hadden mogelijkheden. Na 15 minuten stond het slechts 1-0. Een prachtige steekpass van De Kuijer en Wijngaarden wist keurig af te ronden. CSW bleef het beste van het spel houden en SIZO kwam er niet vaak aan te pas.

Een paar schoten van afstand kreeg keeper Prins te verwerken. CSW bleef de ruimte achter de laatste linie gebruiken en opnieuw De Kuijer zette deze keer Jilles Klumper voor een leeg doel, 2-0. Na de rust toch even oppassen want tegen Altius ging het een paar weken geleden nog mis. Dit keer niet. Er werd goed doorverdedigd en zodoende speelde CSW flink van het eigen doel af. De Kuijer had zijn derde assist van deze middag want even later trok hij de bal van de achterlijn terug en John Groenewegen kon de bal in de bovenhoek plaatsen, 3-0. Daarna weer een fase waarin de kansen zich opstapelden en ook de goals. Een cornerbal voor CSW werd slecht weggewerkt en Jay Wijngaarden stond klaar om de trekker over te halen, 4-0. Even later een mocht De Kuijer zelf als laatste aan de aanval staan en scoorde beheerst de 5-0.

Frank Zaal en Jeroen Vis werden in de ploeg gebracht en ook zij hadden kansen op doelpunten. Een snel genomen vrije trap bracht Nick de Vink vrij op links. Zijn voorzet kon door Wijngaarden worden binnengegleden en zo scoorde hij zijn derde treffer en zesde voor CSW deze middag. Even later werd Vincent Wens nog van het veld gezonden nadat hij een natrappende beweging had gemaakt.

CSW geloofde het wel en liet jammer genoeg nog wel een goal binnenvallen. Prins had geen kans op een diagonaal schot van buiten de zestien meter. Al met al een klinkende overwinning voor de Wilnissers die nu al op de helft van de competitie zijn en achter Breukelen en Eemboys op een derde plaats staan. Volgende week een uitwedstrijd in en tegen De Meern.

SIZO heette de tegenstander van het Wilnisse CSW, maar dit waren ook de woorden die na de 6-1 overwinning werden gezegd. CSW won weer eens voor het eerst sinds 6 weken en de ploeg had dit broodnodig. Het had in de Hillegomse formatie SIZO ideaal slachtoffer, en dat de dubbele … Lees meer »