4-0 verlies voor dames 1 Atalante

Geplaatst op: 26 november 2007
Vrijdag 23 november speelden de de dames gesponsord door Krijn Verbruggen en Haaxman Lichtreclame tegen de nummer 3 op de ranglijst Vicksburg/Amsterdam. IN het vorige seizoen leverde wedstrijden tegen dit team altijd veel strijd en mooie wedstrijden op. In de laatste speelronde van het vorig seizoen konden de Amsterdamse dames promotie zeker stellen maar verloren. De vinkeveense dames verloren van de directe concurent en de Amsterdamse waren veroordeelt tot nog een jaar promotie klasse

Atalante begon zeer gemotiveerd aan de wedstrijd Niet alleen vanwege de nieuwe pakken gesponsord door Haaxman maar ook om de nare smaak van 2 verliespartijen op rij weg te spoelen.

De Dames bleven dan ook goed in het spoor van vv Amsterdam tot ongeveer 8-8. Daarna verdween de controle over de really pass en werden de punten alleen nog maar gescoord door enkele persoonlijke fouten aan Amsterdamse kant. De 14-25 eindstand in deze set was het gevolg.

Niet tevreden met het vertoonde spel veranderde coach Sjaak Immerzeel de basis opstelling door Carin van Tellingen van het midden naar de buitenkant te halen. Maar helaas was dit ook niet de oplossing. Er kwam een grote servicedruk op het Atalanteteam waardoor wederom de pass niet goed kwam. De weinige aanvallen die geproduceerd werden konden gemakkelijk verdedigd worden door de steeds beter spelende dames uit Amsterdam.

Na een goede peptalk tijdens het veldwissel gingen de dames weer keihard aan het werk. Het enthousiasme zat er in, maar dat was niet voldoende om de goed gevarieerde aanval te doorzien. Menig maal werd er slim gescoord in het middengat. De vinkeveense dames waren niet bij machten daar verandering in de maken. Deze set ging verloren met 15-25.

De vierde en laatste set ging snel, door servicedruk en harde aanvallen vanaf de kant van Amsterdam stonden ze vrij snel op een voorsprong. Atalante besefte dat het een verloren avond was en kon zich niet voor een laatste maal oppepen. Ook deze set ging kansloos verloren en zo werd de eindstand bepaald op een verdiende 0-4.

De volgende wedstrijd is op zaterdag 8 december in Amersfoorts tegen Keistad. Daar zullen de dames moeten proberen uit een ander vaatje te tappen om deze keer wel de winst in handen te krijgen.

Vrijdag 23 november speelden de de dames gesponsord door Krijn Verbruggen en Haaxman Lichtreclame tegen de nummer 3 op de ranglijst Vicksburg/Amsterdam. IN het vorige seizoen leverde wedstrijden tegen dit team altijd veel strijd en mooie wedstrijden op. In de laatste speelronde van het vorig seizoen konden de Amsterdamse dames … Lees meer »