Atlantis A1 verliest onnodig

Geplaatst op: 26 november 2007
Afgelopen zaterdag moest het door Van Dam bedrijfsdiensten gesponserde Atlantis A1 het opnemen tegen Fiducia A1. Op het veld waren beide ploegen elkaar al eerder tegengekomen en in die wedstrijd was Atlantis duidelijk de betere partij. Vandaar dat de wedstrijd met groot vertrouwen in werd gegaan. Helaas trok Atlantis A1 deze keer aan het kortste eind.

Atlantis A1 starte de wedstrijd met in de aanval Berry de Jong, Christian Pauw, Masha Hoogeboom en Natasja Korver en in de verdediging stonden Erik Kragting, Alex van Senten, Tamara Gortenmulder en Melissa v/d Stap. Fiducia begon erg scherp aan de wedstrijd en wilde duidelijk revance op de vorige wedstrijd. Met veel druk op de tegenstander en een hoog tempo probeerden zij Atlantis te overrompelen. Dit lukte ze niet, want ondanks dat Fiducia steeds een doelpunt voor kwam bleef Atlantis bij vooral door de doelpunten van Berry de Jong (3x) met als gevolg dat beide ploegen met een gelijke stand de rust in gingen: 4-4.

Een tegenvaller in de eerste helft was dat Erik Kragting geblesseerd moest uitvallen, maar hij werd goed vervangen door Steven Gortenmulder.

De tweede helft werd vooral een fouten festival waar beide ploegen niet meer uit konden komen. Het score verloop veranderde niet. Ondanks de aanmoedigingen van het publiek lukte het Atlantis A1 niet om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Nadat Natasja Korver voor het laatst de stand gelijk trok wist Fiducia een gaatje te slaan van 2 punten. Ook nadat Janneke van Ginkel en Cinthia Sassen in de ploeg waren gebracht bleef de achterstand 2 punten en moest Atlantis A1 genoegen nemen met een verlies partij. Uiteindelijk werd verloren met 7-5.

In de volgende wedstrijden hoopt het door Van Dam bedrijfsdiensten gesponserde Atlantis A1 de wedstrijden tot een beter eind te brengen. Volgende week moeten zij het opnemen in Zoetermeer tegen de Meervogels. Op 8 december is de volgende thuiswedstrijd om 14.10uur tegen ZKC’31. Wij hopen dan het publiek te trakteren op een winstpartij.

Afgelopen zaterdag moest het door Van Dam bedrijfsdiensten gesponserde Atlantis A1 het opnemen tegen Fiducia A1. Op het veld waren beide ploegen elkaar al eerder tegengekomen en in die wedstrijd was Atlantis duidelijk de betere partij. Vandaar dat de wedstrijd met groot vertrouwen in werd gegaan. Helaas trok Atlantis A1 … Lees meer »