Atlantis 3 start de zaalcompetitie met een overtuigende overwinning

Geplaatst op: 26 november 2007
Na een moeizame veldcompetitie wilde het team in de zaal met een overwinning starten tegen Luno. Het door BOS CONTAINERS gesponsorderde team startte meteen met overtuiging, strijd en de wil om deze pot te winnen. Het leverde snel een 2-0 voorsprong op en Luno werd aan alle kanten onder druk gezet. De tweede aanval zocht ook goed naar de kansen en al snel stond 4-0 op het bord. Na de 5-0, slaagde Luno er pas in een tegentreffer te scoren. Hierna stopt het even en met een 7-2 werd de kleedkamer opgezocht.

Na weer op scherp gezet te zijn door coach Mike werd de 2e helft weer gestart zoals voor de rust.

Weer werd er rustig gezocht naar de vrije mensen en werd er goed gewerkt voor elkaar.

Ook verdedigend zat het goed en via een aantal mooie aanvallen werd er al snel een onoverbrugbare voorsprong opgebouwd. Halverwege de tweede helft zakte het wat in en werd het minder scherper. Luno kwam onverwachts toch weer dichterbij en bracht het verschil weer op 4 doelpunten. Gelukkig herpakte het team zich en via twee hele snelle doelpunten werd het gat weer 6 punten. Hierna volgden er weer mooie combinaties en dus mooie doelpunten. Hoe vaak gebeurt het dat iemand ( Jurrien) alle toegekende vrije ballen raak schiet. Alles lukte en Luno had er helmaal geen antwoord meer op. Aan het einde werd er nog een mooi afstandschot gescoord door invalster Masha Hoogeboom van Atlantis A1.

De wedstrijd werd uiteindelijk beëindigd met een terechte 19-11 overwinning.

Het grote verschil met de veldcompetitie is dat nu wel de kansen afgemaakt worden en dat er nu een coach langs de kant staat die het team door de dode punten heen haalt. De spelers en doelpuntenmakers van Atlantis 3 zijn: Tamira Breedijk (2x), Linda Bon, Ilse Stolk, Simone Stolk (1x), Leoniek van der Laan (1x), Jeroen Mos (4x), Bert Pauw, Jan-Willem van Koeverden Brouwer (1x), Pleun Neurink, Serge Kraaikamp (2x) en Jurrien de Pijper (7x) en coach Mike Rijnbeek.

Na een moeizame veldcompetitie wilde het team in de zaal met een overwinning starten tegen Luno. Het door BOS CONTAINERS gesponsorderde team startte meteen met overtuiging, strijd en de wil om deze pot te winnen. Het leverde snel een 2-0 voorsprong op en Luno werd aan alle kanten onder druk … Lees meer »