001 -Family

Toernooidag 2 APARTS Scholentoernooi


Geplaatst op: 26 november 2007
Woensdagmiddag 21 november was de tweede middag van het APARTS Basisscholentoernooi. Deze keer waren de groepen 4, 5 en 6 van De Schakel, De Pijlstaart en de St. Jozef aan de beurt. De groepen 4 kwamen uit in de Sponge Bob poule. Net als bij groep 3 van de eerste toernooidag, eerst even wennen, maar naarmate het toernooi vorderde lukte het doordraaien steeds beter. De invloeden van de trainingen van Rick Wiggers waren heel goed merkbaar. Het ging leuk met veel gejuich bij ieder punt. In de finale poule streden Octo van de Pijlstaart en Patrick van de St Jozef om de eerste plek. In een spannende strijd werd de finale gewonnen door Octo. De derde en vierde plaats werd eveneens uitgevochten tussen de Pijlstaart en de St Jozef. Hier was het Gerrit van de St Jozef die won van meneer Krabs.

De Looney Tunes poule, met de groepen 5 moesten aan het begin nog wel even wennen aan de regels. Alléén de geserveerde bal moest gepasst en afgevangen worden door je teammaat. Daarna was het net als bij groep 3, vangen, gooien en doordraaien. Lukte het om ook de volgende bal te passen en je teamgenoot ving 'm, dan mocht er iemand terug in het veld. Ook hier werd er van de kant veel geroepen... passen .. vangen.. doordraaien!! De finale ging tussen de Schakel en de Pijlstaart, Elmer Fudd van de Pijlstaart won en Porky Pig werd tweede. De kleine finale werd een Schakel onderonsje. Hier won Tweety van Road Runner.

Ten slotte speelden de Suske en Wiske figuranten in de hoogste poule van die dag, de groepen 6. Het zelfde spelletje werd gespeeld als bij groep 5. Ondanks dat het wel even nadenken is, zie je dat groep 6 het toch iets makkelijker oppikt. Er werden spannende en hele fanatieke wedstrijden gespeeld. Mooi om te zien! De finale ging hier net als bij groep 4 tussen de St Jozef en de Pijlstaartschool. Lambik van de Pijlstaart won de erg spannende finale, Krimson werd tweede. De kleine finale ging tussen Wiske (Schakel) en Barabas (Pijlstaart). Wiske trok hier aan het langste eind en werd derde.

We kijken terug op een succesvol en vooral deze tweede dag op een luidruchtig toernooi. Maar net als de eerste toernooidag, dit was nooit een succes geweest zonder al die vrijwilligers!! Bij deze nog eens heel erg bedankt voor jullie bijdrage!! Met deze laatste toernooidag komt een eind aan ruim 3 weken schoolvolleybal. Een erg enerverend project! Er zijn op de trainingen van Rick Wiggers en op het scholentoernooi veel foto's gemaakt. Zie daarvoor de diverse mapjes in het fotoalbum op onze site www.vv-atalante.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Toernooidag 2 APARTS Scholentoernooi

Woensdagmiddag 21 november was de tweede middag van het APARTS Basisscholentoernooi. Deze keer waren de groepen 4, 5 en 6 van De Schakel, De Pijlstaart en de St. Jozef aan de beurt. De groepen 4 kwamen uit in de Sponge Bob poule. Net als bij groep 3 van de eerste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: