001 -Family

Eerste zaalpunt De Vinken een feit


Geplaatst op: 26 november 2007
Afgelopen zaterdag 24 november heeft het door Fortis gesponsorde eerste team van De Vinken haar eerste wedstrijdpunt behaald, uit in Ridderkerk werd tegen Bolnes gelijk gespeeld met 12-12. Na een ongeconcentreerde eerste helft, werd de ruststand 7-5 in de tweede helft recht getrokken.

Ongeconcentreerde eerste helft;
In de eerste helft liep het team van Dirk vd Vliet al snel achter de feiten aan. Het was Bolnes die elke keer als eerste wist te scoren. Alleen bij 4-5 werd er in de eerste helft een voorsprong voor De Vinken op papier genoteerd. Maar door de matige concentratie profiteerde Bolnes van de fouten van De Vinken en gingen de rust in met een tussenstand van 7-5.

Strijdende tweede helft;
De Fortisequipe kwam sterk de rust uit en maakte door twee afstandschoten de stand weer gelijk. Helaas lukte het niet om deze lijn door te trekken. Wederom werd er in de tweede helft achter de feiten aangelopen. Bolnes nam elke keer het initiatief met de score. Dit keer bleef Vinken wel strijden voor de punten en werd er uiteindelijk een gelijkspel uitgesleept. Ondanks het matige spel biedt het strijdende spel in de tweede helft perspectief voor de komende wedstrijd a.s. zaterdag tegen All Ready.

Doelpunten deze wedstrijd kwamen uit de handen van: Arjan Kroon (4x), Charita Hazeleger Mariska Meulstee, Peter Kooijman (allen 2x), Angela Sloesarwij en Susanne de Wit (beiden 1x).

Volgende wedstrijd De Vinken – All Ready;
Aanstaande zaterdag 1 december speelt het Fortis vlaggenschip van De Vinken thuis tegen All Ready uit Zierikzee. Eerder dit veldseizoen kwamen de Zierikzeeërs naar Vinkeveen. Na een spannende wedstrijd werden de punten in Vinkeveen gehouden. Dit is zeker weer het doel van komende wedstrijd dus kom allen kijken. Aanvang van de wijdstrijd is 17.20 uur in sporthal De Boei te Vinkeveen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste zaalpunt De Vinken een feit

Afgelopen zaterdag 24 november heeft het door Fortis gesponsorde eerste team van De Vinken haar eerste wedstrijdpunt behaald, uit in Ridderkerk werd tegen Bolnes gelijk gespeeld met 12-12. Na een ongeconcentreerde eerste helft, werd de ruststand 7-5 in de tweede helft recht getrokken. Ongeconcentreerde eerste helft; In de eerste helft … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: