001 - Bader

VVP verhuur zet Vinkeveen op de kaart


Geplaatst op: 23 november 2007
VVP verhuur uit Vinkeveen is vertegenwoordigd op de Hengelsport & Visbotenbeurs in de Veemarkthallen te Utrecht. VVP verhuur heeft 2 leuke aanbiedingen gemaakt voor deze beurs. Een weekarrangement > appartement aan de waterzijde, een boot voor 2 dagen, inclusief een introductieduik verzorgd door Aqua Business Centre dit voor slechts € 550,00 of het weekendarrangement voor € 265,00.

Bent u nieuwsgierig dan kunt u de stand (nr. 108) van VVP verhuur vandaag 23 november tot 21.00 uur en zaterdag 24 en zondag 25 november 2008 van 9.00 uur tot 17.00 uur bezoeken.

Kortingsbonnen voor deze beurs heeft VVP verhuur neergelegd bij de VVV aan de Herenweg te Vinkeveen, deze kunt u afhalen. Bent u niet in de gelegenheid en heeft u tocht interesse in deze aanbieding dan kunt u de website WWW.VVPVERHUUR.NL een bezoek brengen.

Hier staan de aanbiedingen met voorwaarden. U kunt van deze aanbieding gebruik maken tot 31 december 2007.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: VVP Verhuur

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

VVP verhuur zet Vinkeveen op de kaart

VVP verhuur uit Vinkeveen is vertegenwoordigd op de Hengelsport & Visbotenbeurs in de Veemarkthallen te Utrecht. VVP verhuur heeft 2 leuke aanbiedingen gemaakt voor deze beurs. Een weekarrangement > appartement aan de waterzijde, een boot voor 2 dagen, inclusief een introductieduik verzorgd door Aqua Business Centre dit voor slechts € … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: