001 -Family

Viribus Unitis scoort hoog bij concertwedstrijd


Geplaatst op: 23 november 2007

Na weken van intensieve voorbereiding heeft het fanfarekorps van muziekvereniging Viribus Unitis (met vereende krachten) uit Wilnis op zaterdag 17 november deelgenomen aan een concertwedstrijd in het muziekcentrum in Enschede.

De vereniging kwam uit in de 2e divisie, sectie fanfare (voorheen ere afdeling) en behaalde een ruime 1e prijs met 84,09 punten, bijna 1 punt verwijderd van promotie naar de hoogste (1e) divisie.

Viribus Unitis staat tot nu toe in de top 3 van orkesten in Nederland  die in 2007 in de 2e divisie het hoogste aantal punten heeft behaald. Indien hierin geen verandering komt, dan zal Viribus Unitis begin volgend jaar een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan de Nederlandse kampioenschappen.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Viribus Unitis scoort hoog bij concertwedstrijd

Na weken van intensieve voorbereiding heeft het fanfarekorps van muziekvereniging Viribus Unitis (met vereende krachten) uit Wilnis op zaterdag 17 november deelgenomen aan een concertwedstrijd in het muziekcentrum in Enschede.De vereniging kwam uit in de 2e divisie, sectie fanfare (voorheen ere afdeling) en behaalde een ruime 1e prijs met 84,09 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: