001 -Family

Grote brand bij 't Duikertje Baambrugse Zuwe Vinkeveen


Geplaatst op: 23 november 2007
Vinkeveen - Vrijdagmorgen omstreeks 4.45 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand bij Restaurant 't Duikertje in Vinkeveen.

Eenmaal ter plaatse bleek het een uitslaande brand te zijn aan de binnen- en achterzijde van het restaurant. Er werd direct  ingeroepen van collega's uit de omgeving. Rond 5.20 uur werd het sein 'grote brand' gegeven.

Een aangrensende duikshop en een woning bleven gespaard door het snel handelen van de brandweer. Rond 6.25 uur werd het sein 'brand meester' gegeven. Het restaurant kan als verloren beschouwd worden. De brandweer zal nog geruime tijd bezig zijn met het nablussen en de Baambrugse Zuwe is volledig afgesloten voor verkeer.

Foto's: Peter Bakker (A-side media)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: www.petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote brand bij 't Duikertje Baambrugse Zuwe Vinkeveen

Vinkeveen - Vrijdagmorgen omstreeks 4.45 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een binnenbrand bij Restaurant 't Duikertje in Vinkeveen.Eenmaal ter plaatse bleek het een uitslaande brand te zijn aan de binnen- en achterzijde van het restaurant. Er werd direct  ingeroepen van collega's uit de omgeving. Rond 5.20 uur werd het sein … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: