001 -Family

KunstErf exposeert !


Geplaatst op: 20 november 2007
Maandag 5 november jl. is er in de hoofdvestiging van de Rabobank Veenstromen aan de Bozenhoven 93 in Mijdrecht een expositie geopend van het KunstErf in Vinkeveen. De opening vond plaats in aanwezigheid van Ruud van de Vliet (directeur Rabobank Veenstromen) en Jeannette de Baat (KunstErf) en werd verricht door wethouder Van Breukelen. Natuurlijk waren ook de beeldend kunstenaars zelf, voor zover in de gelegenheid, aanwezig.

In deze prachtige ruimte staan zo'n veertig beelden van diverse cursisten van het KunstErf. Er zijn oa. beelden van Braziliaanse en Chinese speksteen, van albast en van serpentijn. De expositie is voor iedereen vrij toegankelijk, aangezien er is gekozen voor de openbare entree en de spreekkamers.

De expositie zal nog tot het einde van december duren. Kom gerust een keer langs om deze "kunst(erf)stukken" te bewonderen.

Voor meer informatie over het KunstErf zelf kunt u contact opnemen met Jeannette de Baat (telefoon 0297-212069 / 06-53858086, email info@kunsterf.nl) of neem een kijkje op de website www.kunsterf.nl.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

KunstErf exposeert !

Maandag 5 november jl. is er in de hoofdvestiging van de Rabobank Veenstromen aan de Bozenhoven 93 in Mijdrecht een expositie geopend van het KunstErf in Vinkeveen. De opening vond plaats in aanwezigheid van Ruud van de Vliet (directeur Rabobank Veenstromen) en Jeannette de Baat (KunstErf) en werd verricht door … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: